HONLAPUNK

Tagjaink Rólunk Szabályzat Kereső Statisztika Fórum Aktívak Gy.I.K.

ALKOTÁSOK

Cikkek Prózai művek Versek Receptek Ajánlják magukat Alkotók könyvei Hangos verstár Láncvers Verspárbaj

EGYÉB

Linkajánló Digikönyv Versküldő Közös regény Főoldal
Napvilág Íróklub

Statisztika

Online tag: 5

Online vendég: 24

Tagok összesen: 1880

Írás összesen: 49003

RegisztrációregisztrációElfelejtett jelszóelfelejtett jelszó
Véletlen
Fórum

Utolsó hozzászóló:

Kankalin
2019-10-02 16:42:57

Szülinaposok
Reklám

Prózai művek / szatíra
Szerző: IstefanFeltöltés dátuma: 2012-04-08

Magyar-sumer, vagy csak magyar

Mivel semmiképp nem boldogulok az eddigi elméletekkel és bizonyítékokkal, amelyek eredetemet és őseimet igazolnák, eldöntöttem, hogy egy önálló és megcáfolhatatlan elméletet állítok fel ezzel kapcsolatosan. Az elmélet egyedülálló, legalábbis én hasonlót nem olvastam, ha valaki írt már hasonlót, akkor az bizonyára elkerülte a figyelmemet és így nem másolhattam, ezért kérném, hogy a doktori címet ne vonjátok meg tőlem.
Megcáfolhatatlansága abban rejlik, hogy a történelmi idők előtti időkben gyökerezik, amikor még nem volt történelem és, hogy mi magyarok akkor is voltunk, csak senki nem tudta akkor megírni, ezért vagyok én most ezt kénytelen utólag megtenni.
A sumerek állítólag kb. id. e 4 században valahol a mai Irak területén jelentek meg és tűntek el onnan ugyanolyan rejtélyesen, mint ahogy a magyarok jelentek meg a pannon fennsíkon, de nem tűntek el(egyelőre).

Ezek a rejtélyes megjelenések a megoldása az elméletemnek és váltották ki a viszketést az ujjbegyemben, ami írásra késztetett, no meg a három hatalmas űrhajó amelyik felénk közeledik és állítólag 2012 decemberében éri el földünket.
Elsősorban kezdeném a sumer elnevezéssel, ami szerintem helytelen, hiszen csak az újkor nevezte el őket így, minden bizonyíték nélkül és csakis azért, hogy ne magyarnak hívják és tovább homályban tartsák e nép eredetét. Íme milyen egyszerű pedig az egész, ha logikusan gondolkodunk és nem hiszünk el minden mendemondát:- úgy kb. id. e 5000-ben három űrhajó landolt valahol az Ural hegység mentén, mondjuk Arkaim közelében és megijesztett egy népcsoportot amelyik épp nyugodtan vadászgatott.

Nem volt ijedős nép, de az mégis egy kicsit sok volt neki, hogy csak úgy a levegőből akkora madarak pottyanjanak, így majdnem kétfelé szaladt, az egyik lefelé a másik felfelé. Lehet el is szaladtak volna, ha az űrhajóból kiszálló idegenek meg nem állítják őket, ami nem volt nehéz, mert az egyik hajó úgy kb. 240 km széles volt,(szerintem ugyanakkora mint az, amelyik most hagyta el a Plútó pályáját és egyre közeledik) a másik kettő igaz kisebb, de nem mondom volt mit lovagolni, hogy kiszaladjon alóluk az ember.
Az idegenek hangosbeszélőn szólították meg a népet ilyenformán:- álljatok meg még ma gyarlók,(innen a magyar) mert megtanítjuk nektek a honfoglalás titkait! És úgy megtanították, hogy a mai napig is titok maradt, akárcsak az idegenek kiléte, habár szerintem az Annunakik voltak azok, akikre a sumernak keresztelt magyarok mindig nagy tisztelettel emlékeztek rajzírásaikban. Nézze meg a képregényeiket, ha bizonyítékot akar valaki!

Először a magyar nyelvet tanítottak nekik, egyedülállót, semmi más nyelvhez nem hasonlót és mivel igencsak nehéz nyelv volt, így a szünetekben nyelves puszikkal pihentették fáradt nyelvüket. Egyebük azonban nem volt fáradt, ezért úgy el kezdtek szaporodni, hogy a kínaiaknak is becsületére vált volna. Azóta terjedt el az a mondás:- bővérű a magyar, nagy kőházban lakik, az éj beálltával hűségesen bemegy a szomszédba is.
Ezután a városépítés titkaira tanították meg őket, felhúzva egy pár városkát, melyikeknek maradványait nem nagyon régen fedezték fel, de természetesen ezt gyorsan kisajátította magának minden árja nemzet, így valaki megint hoppon maradt. Nos, én ezt nem hagyhatom annyiban, mikor bizonyosan tudom, hogy csak a magyarok és esetleg a víz árja volt jelen ott hétezer évvel ezelőtt. Az özönvíz csak ezután következett.

Írott emlék nem maradt, mert az írás művészetére nem tanították meg a népet a látogatók. Ennek több oka volt. Elsősorban nem volt szükségük erre, hisz e nélkül is tudtak bakot lőni(ezt ma is tudják), másodsorban nagyon vigyáztak a nem lojális konkurencia törvényére,(ez így van ma is) hiszen ha írni tudtak volna, akkor ma nem lenne vitatott e nép történelme, de vitatott lenne másé, amelyik később és magától tanulta meg írni történelmét. Harmadsorban pedig a jövevények nem akarták, hogy róluk írjanak, mert akkor most nem lennénk kíváncsiak rájuk és teljesen hidegen hagyna érkezésük a közeljövőben.

Ott éldegéltek tehát az Annunakik a magyarokkal békés egyetértésben kerek ezer évig, együtt szaporodtak el annyira, hogy már kezdtek nem férni a városokban(ezeket csak ezután fogják felfedezni). Ekkor született a döntés a honfoglalásról, amikor is három felé osztották magukat. Kétfelé a népet, amelyiknek fele elindult Mezopotámia félé, a másik meg Erdély felé, sorsot húztak ki merre menjen, mert a sivatagot senki se szerette, inkább a hegyek felé vonzódtak valamennyien. A népnek azt a részét amelyik a sivatag felé vette útját megsajnálták az idegenek, ezért még visszatartották egy kicsit, megtanítva őket a betűvetésre, a kerék használatára, és a függőkertek építésére. Bizonyíték erre a Szemirámisz függőkertje, az ókor második csodája. Ez a része a népnek egy kicsit rossz helyet választott honul, mert nem tudták sokáig védeni magukat a betolakodóktól, hiába voltak sokkal intelligensebbek azoknál. Akkor is igaz volt már a közmondás, hogy: "sok lúd disznót győz", lúd meg volt sok, disznó kevés, hiszen mohamedánok lakta tájakon ez a normális.
Így tűnt el az a része a magyarságnak nyomtalanul, mert a sivatagi homok teljesen befedte még a lábnyomaikat is. Valójában nem is volt mit befedjen, mert nem gyalog léptek le, hanem angolosan távoztak az egyik űrhajón, amelyiket pártfogóik küldtek, mikor látták, hogy szorul a kapca, erre szállt fel a jó nép nyitva hagyva a csapokat, de elvitték magukkal a papokat. Ezeknek híján, akik betolakodtak nem tudtak mit kezdeni a rájuk maradt civilizációval és veszni hagyták a vívmányokat, a harmadik helyezést érve csak el a világ országai között (harmadik világ országai titulust érve el napjainkban). Ez lenne a története a magyarság egyik részének, nem történelem, mert mint mondottam a történelmi idők előtti időkről van szó.

A másik része a népnek le sem szállt a ló hátáról, addig míg el nem érte a Kárpát medencét, itt se állt volna meg, ha talált volna valakit, aki ezt magáénak jegyeztette volna be a nyilvántartóban. Mivel se nyilvántartó, se egy fia ember nem volt a környéken eldöntötték, hogy itt maradnak és soha többé nem hagyják el ezt a helyet. Megtelepedtek hát és építeni kezdték a városokat, úgy ahogy tanulták. Haladtak volna szépen, ha közben ne zaklatták volna őket más népek, akik utólag érkeztek, de mégis elsők akartak itt lenni. Folyt ez a zaklatás a történelem előtti időkben, aztán a történelmi időkben, annyira, hogy már azt sem tudták mit csináljanak, ezért aztán csak panaszkodtak fűnek-fának, de senki nem hallgatta meg őket. Szerintem panaszra sétált le annak idején Attila Rómáig, csak félre értelmezték szándékát. Sajnálatos módon ma sem hagynak békét a magyarnak, de már a magyar is magyart szurkál elfeledve azt, amire annak idején az Annunakik tanították, hogy egységben az erő.

Az Annunakikról csak annyit, hogy ezek ott időztek egy ideig ahova leszálltak és védték az elhagyott városokat, figyelve a kiválasztott nép viselkedését. Azt a részét amelyiket az eltűnés fenyegette, azt eltüntették saját maguk, nehogy más kelljen ezzel kínlódjon. Ezt a részét amelyik makacsabb volt és nem akart eltűnni, ezt segítették úgy, ahogy tudták, hol jó tanáccsal, hol egy jó vezérrel, mindezt egész a történelmi idők kezdete előtti időkig.
Ekkor történt, hogy a sok honfoglalásos kérdés miatt, az Annunikokat olyan honvágy fogta el, hogy azonnali hatállyal megszavazták, hazamennek. Mivel egy részét a választott népnek már elküldték egy új hazába, úgy gondolták a többi itt maradhat, mert ha véletlenül ki is pusztul, majd hoznak magukkal egy pár példányt amikor visszatérnek.
Beindították hát a 240 km széles űrsiklót(a két kisebb már elment volt), de elszámították a töltet mennyiségét, így leperzselték a városokat, teljesen véletlenül. Ezt nem képes megmagyarázni a sok tudákos kutató!

Elmentek, de megígérték, hogy visszajönnek 3627 év múlva, azaz 2012 december 21-én és ekkor derül majd ki, hogy ki is a magyarok Istene! Ezért erről egyelőre többet nem beszélek, mert az idő relatív közel van és remélem mindnyájan meglátjuk, mi is az igazság, ám melegen ajánlom, hogy magyarságát mindenki nyíltan vállalja, mert akik közelednek ezt sokra becsülik.
A NASA azért nem mer hivatalos nyilatkozatot kiadni erről, mert fél, hogy tömeghisztériát váltana ki és minden amerikai magyarnak mondaná magát, sőt a kínaiak is ezt vallanák és azt még én sem tudom elképzelni, hogy mi történne akkor.


Ennek az alkotásnak a tetszésátlaga: 5

Szenior tag
Finta Kata
Regisztrált:
2006-04-12
Összes értékelés:
12635
Időpont: 2017-04-16 14:49:23

Kedves István!
Nekem tetszett, mert a humort sosem felejted ki az írásaidból. Igazad van, kevesen olvastam, pedig az talán a legjobb-legszebb időtöltés. Nekem mindig ott a könyvem, s amikor befejezem, jöhet a következő!
Eme anyagodat a "Véletlenül" hozta elém, egyébként nem is tudtam volna meg, hogy ezt még nem olvastam.
Ráadásul szeretettel és örömmel olvastam: Kata
Alkotó
Istefan
Regisztrált:
2011-01-30
Összes értékelés:
1654
Időpont: 2012-04-12 22:14:14

Kedves Marietta! Hidd el sokat jelent az, ha valaki jól érzi magát olvasás közben. Bizonyíték arra, hogy van egy kis igazság írásomban és rendelkezünk egy kis kultúrával. Szerintem jól jönne, ha többen próbálkoznának azzal, hogy az olvasást a visszafejlesszék szórakoztatóipar egyik ágává, mert szerintem borzasztóan hanyatlik. Szeretettel: István
Alkotó
Istefan
Regisztrált:
2011-01-30
Összes értékelés:
1654
Időpont: 2012-04-12 21:50:12

Kedves Andrea! A felhozott bizonyítékok csak annyira cáfolhatók, mint azoké akik mást állítanak, de rangosabb doktori címmel rendelkeznek, ezért jobban hisznek nekik. Humor meg csakis a jó hangulat keltéséért kerül bele. Én a jókedvet szeretem és neked is kívánom, hogy minél többet légy vidám, még akkor is, ha szomorú vagy! Szeretettel: István
Szenior tag
Regisztrált:
2009-01-04
Összes értékelés:
8294
Időpont: 2012-04-12 17:54:37

a felhasználó által leadott szavazat: * * * * *

Szia!

Én is Andreával tudok egyetérteni. Nekem bejön ez a stílus, ez a tálalás, jól érzem itt magam olvasás közben. :-)

Szeretettel:Marietta
Alkotó
Vesztergom Andrea
Regisztrált:
2010-06-27
Összes értékelés:
832
Időpont: 2012-04-12 17:09:32

a felhasználó által leadott szavazat: * * * * *
Ez nekem nagyon ott van :)))))
Marha jó. Telistele tárgyi (avagy hipotetikus) ismeretekkel, mellette pedig ez a humorral való fűszerezés...
Szerintem már csak ezekért se vonják meg a Te doktoridat :)
Tetszik.

Legutóbb történt

Kőműves Ida bejegyzést írt a(z) Voks-sokk című alkotáshoz

Kőműves Ida bejegyzést írt a(z) Voks-sokk című alkotáshoz

alberth alkotást töltött fel Időtolvaj címmel a várólistára

Kőműves Ida bejegyzést írt a(z) Nemlétezés című alkotáshoz

Ötvös Németh Edit bejegyzést írt a(z) "Büszkeség és balítélet" című alkotáshoz

Kőműves Ida bejegyzést írt a(z) Voks-sokk című alkotáshoz

Kőműves Ida bejegyzést írt a(z) Voks-sokk című alkotáshoz

Kőműves Ida bejegyzést írt a(z) Mária/A rovancs című alkotáshoz

Kőműves Ida bejegyzést írt a(z) félek a mától című alkotáshoz

Kőműves Ida bejegyzést írt a(z) Nekünk című alkotáshoz

Kőműves Ida bejegyzést írt a(z) A mesékből című alkotáshoz

Klára bejegyzést írt a(z) Voks-sokk című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) A mesékből című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) "Büszkeség és balítélet" című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) Nekünk című alkotáshoz

Toplista

A Napvilág.Net hírei:

Csurgó Csaba: Kukoricza - János vitéz újragondolt kalandjai

Csurgó Csaba: Kukoricza - János vitéz újragondolt kalandjaiTüzesen süt le a nyári nap sugára... egy plüssjuhászra? Rá bizony. Aki amellett, hogy egy véres, forradalmi hangulatú, sebes sodrású kémtörténetbe csöppen, talán képes lesz újrafogalmazni a gondolatainkat Petőfi klasszikusáról. Fiókba az előítéletekkel, és lássuk, hogy boldogul Kukoricza Jancsi egy egészen más kontextusban!

2014. 10. 20. - Irodalom

 

thegpscoordinates.net

Zenit Futárszolgálat

Minden jog a szerkesztőség és a szerzők részére fenntartva! © 2004 - 2019 (Honlapkészítés: Mirla Webstúdió)