HONLAPUNK

Tagjaink Rólunk Szabályzat Kereső Statisztika Fórum Aktívak Gy.I.K.

ALKOTÁSOK

Cikkek Prózai művek Versek Receptek Ajánlják magukat Alkotók könyvei Hangos verstár Láncvers Verspárbaj

EGYÉB

Linkajánló Közös regény Emlékoldalak Főoldal
Napvilág Íróklub

Statisztika

Online tag: 0

Online vendég: 22

Tagok összesen: 1916

Írás összesen: 51254

RegisztrációregisztrációElfelejtett jelszóelfelejtett jelszó
Véletlen
Fórum

Utolsó hozzászóló:

ElizabethSuzanne
2021-03-02 19:59:26

Szülinaposok
Reklám

Naturánia - Mantova F?szerolaj Spray
Cikkek / jegyzet
Szerző: Finta Kata Feltöltés dátuma: 2013-04-10

Mire jó az északi fény?

Kaptam az internetről egy olvasnivalót, amely engem valósággal nem csak megdöbbentett, hanem megbotránkoztatott.
Mire képes az emberi agy? Ahelyett, hogy a tudósok békességért és az emberiség javát szolgálnák felfedezéseikkel, helyette pusztító eszközök, lassan a világ megsemmisítésére szolgáló alkotásokra használják, mivel a féltekés-agyukkal is kimondhatatlanul óriási eredményeket érnek el a technika fejlődése érdekében. Csak az a baj, hogy mindaz nagyon gyakran nem a jót, hanem ördögi célokat szolgál.
Ahogy olvastam a rémségeket, megdöbbentem, hogy már eddig is mi mindent műveltek a világ csodáinak lerombolása- és embermilliók elpusztítására alkalmas találmányaikkal, ami ráadásul, elképzelhetetlen sok pénzbe kerül.

S akkor eszembe jutott egyik kötetem. Eddig elektronikus kiadásban már több jelent meg. Ennek a címe:
Ádám ébredése
(ószövetség-fantázia)
Írói hivatásom második megjelent kötetének elejéről ragadtam ki néhány gondolatot:

Előhang
"Kezdetben vala a nagy semmi.
- De mi az a semmi, mikor még nincs semmi?
- Hol van az a semmi? - Semmi a semmiben, csak a nagy üres Űr - s fölötte a Mennyek országa?
De volt, van, és lesz - nemcsak ott, akkor, hanem mindenütt volt, van, és lesz is Valaki, de ki Ő? - A Teremtő!

VALAMIKOR, az idők kezdetén, ha volt olyan, mert talán idők kezdete sem volt, - vagy mindig is volt IDŐ?
De valahogy mégis csak el kellett kezdődnie az időnek, a semmiből valahogyan csak keletkezett valami, mert mégis létezik..."
Igen, jelen pillanatban még létezik!
"Hogyan? Valahogyan! Mert Valaki, valahol, valamikor azt a valamit elgondolta, elkezdte, megteremtette!
Én így fogalmazom meg: Trónján ül a Mindenható nagy fényességben, körülötte sziporkázik a mindenség, angyalok serege veszi körül, akik hódolnak neki, angyalok kórusa énekel, zengik az Úr dicsőségét...
Akkor körülnéz az Úr, mély sóhaj szakad ki belőle: - körülöttem az angyalok, és ezen kívül sehol semmi? Unalmas minden...
S ekkor lelkében megszólal egy emberi hang - holott még ember sincs. - Nem jól van ez így.
Ekkor elhatározásra jut, majd feláll trónjáról, jobb kezét magasba emelve, mire az angyalok kórusa elhallgat. Mélységes csönd támad, nem hallható egy pisszenés sem. A Mindenható körülnéz a nagy semmiben, miközben az angyalok némán figyelik minden mozdulatát, és azt, mit mond az Úr:
- Tenni kell valamit!
- Teremtünk egy szép világot!
Ahogy megfogant benne a gondolat, azonnal hozzáfog művéhez... és hat nap alatt véghezviszi elgondolását, megteremti az Univerzumot."


*

Én azonban most nem akarok untatni senkit, hogy tovább idézem a világteremtés történetét, sem saját alkotásomat arról, hogyan alakult a semmiből a csodálatos Földünk, s hogy fejlődött oda az élet, ahogyan most van. Tény, hogy valaha:

"Benépesedtek az erdők és mezők, vizek és a lég..."
"Csodás lett a világmindenség."

De valami mégis hiányzott... a teremtés idején, az EMBER!

"MÉG MINDIG nem kész a művem - mondja az Úr az angyalok seregének, - de kicsit pihennem kell. Szeme előtt mintha felhő vonulna el, mikor arra gondol: - miért egyedül én gyönyörködjem ebben a világban?"
..." EKKOR határozza el, hogy megalkotja legfőbb művét, az EMBERT"

Ádám "Egyszer fölnéz az égre, és hangosan felsóhajt: - de jó lenne, ha ebben a környezetben nem lennék egyedül, ha élne rajtam kívül olyan valaki, aki hozzám hasonló!
Isten hallja Ádám sóhaját."
..."Elhatározza: - szerzek néki segítőtársat, egy hozzá illőt, hiszen az állatokat, valamennyit úgy teremtettem meg, hogy mindnek legyen társa. Miért ne lehetne páros lény éppen az ember?"


...akinek a csodálatos növényekkel és állatokkal benépesített Paradicsomkertben adott szállást.
De milyen az emberi természet?
Elégedetlen.
Nem sok idő telt el, amikor Ádám unatkozni kezdett. Hiába volt meg mindene, ami az életéhez szükséges lett volna...
(Ilyen a férfi természete. Ha előbb az asszonyt teremtik meg, biztos vagyok bene, hogy nem unatkozott volna, talált volna magának értelmes elfoglaltságot!)

A következő részt is most toldom be, mivel a kötet megjelenése óta sok tapasztalatra tettem szert, s ez a mű is bizonyítja, hogy nem tévedtem.
Az Úr látta, hogy Ádám, akit teremtett, csupán próba; prototípusnak sikerült, hiszen egy-féltekés agyat alkotott neki. Az élet igazolta, hogy tökéletesebb lényt kell alkotni, aki majd értelmével, türelmével olyan társa lesz Ádámnak, hogy ketten már egy egészet képeznek.

Nem folytatom ezeket a gondolatokat. Az én alkotásom, az ószövetség-paródia addig tart, amíg majd a hajó kiköt az Ararát hegynél, és Ősapánk, Noé kiléphet a száraz talajra.

Nem szeretném a férfi nemet lesújtó véleményemmel megbántani, mégis, arra szeretnék utalni, még ha sokan az ellenkezőjét vallják is, mégis az élet, a valóság azt bizonyítja, hogy a nők sokkal jobban eligazodnak a világban. S igaz ez, mert családjuk vezényleténél gondoskodó természetükkel ott és egyéb helyen, a munka világában is megállják a helyüket még úgy is, ha az számukra már dupla feladatot jelent, mivel általában rájuk hárul a családfenntartás valamennyi gondja-baja is. S ez tény, még ha van - sokkal kevesebb - ellenpélda is erre!

Azt viszont nem lehet tagadni, s nem is célom, hogy a csodás találmányok feltalálói leginkább a nagybetűs Férfiak közül kerülnek ki.
Az is tény, hogy sajnos, nem tudják magukat fékezni, és az újabb és újabb felfedezéseknél nem tudják, hol a határ, mert csak azokat volna szabad engedélyezni, használni, ami az emberiség jobbulását szolgálja.

Sajnos az is tény, hogy nagyon sok találmány végül nem az emberek javát szolgálja, hanem háborús eszközöket (fegyvereket, bombákat, s nem sorolom...) teremtik meg vele, amik az emberek és a természet elpusztítására szolgálnak. S ma már ott tartunk, hogy kísérleteikhez nem kell sokáig várni, hogy a teremtett világunkat, Földünket megsemmisítsék.

Ez azt jelenti, hogy nem kell már az Úrtól, a teremtő Istentől várni a világvégét, hogy tudjuk, mikor pusztul el minden körülöttünk... ezt a fél-agytekés emberiség megteszi helyette!

Nem ijesztgetésnek szántam, ezért javaslom, aki nem hiszi, olvassa el a következőket az internetről:
HAARP
https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/
?

A nagyon sok, szinte csodálatos találmányokra született tudósok agyukat értelmes találmányokra tudnák használni, mint hogy embermilliókat küldjenek hullámsírokba, s ott fejezzék be életüket, és egyéb ördögi kegyetlenségeknek legyenek kitéve.

Mert az, hogy az északi fényt is öldöklésre és pusztítására tudják már hasznosítani, nincs jobb kifejezés, mint az: ÖRDÖGI!

2013. április 10.

Ennek az alkotásnak a tetszésátlaga: 5

Szenior tag
Finta Kata
Regisztrált:
2006-04-12
Összes értékelés:
12554
Időpont: 2013-06-21 12:31:10

Kedves Mónika!
Lám, Te is találkoztál a témával. Örülök, hogy közölted a folytatást, fel fogom kutatni, mert nagyon érdekel. Tudm, nem egyedi eset, hiszen a feltalálók nyílván talán föl se tételezik, hogy más "tudósok" egészen másra fogják felhasználni a szelllemi termékét. Az ilyeneket meg kellene gátolni, hogy rémtetteket kövessenek el.
Örülök, hogy elolvastad és a további fejleményeket is följegyezted.
Szeretettel: Kata
Szenior tag
Finta Kata
Regisztrált:
2006-04-12
Összes értékelés:
12554
Időpont: 2013-06-21 12:23:17

válasz Deák Éva (2013-06-02 14:54:26) üzenetére
Kedves Évike!
Somorú valóság, s csak felháborodva olvasok hasonlókat. Hogy juthat eszükbe emberi lényeknek rombolni gyönyörű földi világunkat, amit Isten azért teremtett számunkra, hogy boldguljunk rajta. Sajnos, nem csupán ebben a témában, hanam sok-sok esetet lehetne felsorolni, hogy értelmes emberek feltalálását más "okosok" ahelyett, hogy az emberiség javát szolgálná, épp' az ellenkezőjét teszik, tudásukat csak a rombolásra használják. De azok is bűnösek ebben, akik engedik, hogy így legyen.
Köszönöm, hogy itt jártál.
Szeretettel: Kata
Alkotó
Zágonyi Mónika
Regisztrált:
2009-06-10
Összes értékelés:
1855
Időpont: 2013-06-21 12:00:46

a felhasználó által leadott szavazat: * * * * *
válasz Zágonyi Mónika (2013-06-21 11:59:05) üzenetére
Bocsánat, kimaradt az "akik" szó egy mondatomból... Tehát helyesen:

A HAARP alapjaival is az a helyzet, hogy aki azt feltalálta, az nem rombolás céljából találta fel, de aztán megjelentek azok, AKIK sajnos keményen fordítottak a helyzeten, és rosszra használják.
Alkotó
Zágonyi Mónika
Regisztrált:
2009-06-10
Összes értékelés:
1855
Időpont: 2013-06-21 11:59:05

a felhasználó által leadott szavazat: * * * * *
Kedves Kata!

Igaz, vannak találmányok, amiket nem azért talált ki a feltalálója, hogy rombolásra használják, mégis ezt teszik... és ezen bizony változtatnia kell az embernek; felelősek vagyunk azért, hogy ez a változás bekövetkezzen... tudom, persze ez nem egy könnyű feladat, sőt...

A HAARP alapjaival is az a helyzet, hogy aki azt feltalálta, az nem rombolás céljából találta fel, de aztán megjelentek azok, sajnos keményen fordítottak a helyzeten, és rosszra használják. Van egy férfi, a neve Jesse Ventura... ő elindult feltárni ezt a jelenséget... A következő video megmutatja, miről is van szó (a video hat részes... és keményen, egyenesen kommunikál):

http://www.youtube.com/watch?v=UGjOiM8L_kY

Szeretettel: barackvirág
Alkotó
Regisztrált:
2012-06-24
Összes értékelés:
1008
Időpont: 2013-06-02 14:54:26

Kedves Kata! Kár, hogy nem tudjuk elolvasni amit küldtél, úgy jobban lehetne következtetni írásodra, de így is tökéletesen érthető. Minden ember kötelessége lenne törődni a természettel, a világ sorsával. Komoly témát választottál és hozzáértőn írtad meg. Érződik benne felháborodásod, a bal-féltekés Ádámok mellől hiányoznak az Évák. Mindenből üzletet csinálnak anyagias világunkban. Jó, hogy van ilyen ember mint Te aki foglalkozik a valósággal és megírod véleményed. Üdvözlettel Éva
Szenior tag
Finta Kata
Regisztrált:
2006-04-12
Összes értékelés:
12554
Időpont: 2013-05-22 19:15:51

válasz T. Pandur Judit (2013-05-09 01:09:13) üzenetére
Kedves Judit!
Mindig rátapintasz a valóságra. Sajnos az Ádámok a bal-féltekés agyukkal is éppen elég konokok tudnak lenni, ezért nagyon nehéz őket leállítani, ha valamit véghez akarnak vinni.
De nekem sehogyan sem tetszik, hogy ahol (akár világviszonylatban, akár csak az eu-ban, vagy az itthoni parlamntban) ha meglátom a sok Ádámot, mindig eszembe jut, hogy nem jó az összetétel. Sokkal, de sokkal több jó agyú nőnek kellene irányítani a történéseket - mindenütt. Sajnos, én már ebben nem tudok segédkezet nyújtani, legfeljebb ötletekkel.
Köszönöm az érdeklődésedet és hozzáértő véleményedet.
Szeretettel: Kata
Szenior tag
T. Pandur Judit
Regisztrált:
2008-10-21
Összes értékelés:
5235
Időpont: 2013-05-09 01:09:13

a felhasználó által leadott szavazat: * * * * *
Kedves Kata!
Régi történet ez. A világot, amelyben élünk, a férfiak teremtették. Patriarchális, emberemlékezet óta. Erről szól Madách Imre gyönyörű műve, Az ember tragédiája is. Ádám folyton új és új világokat álmodik, nagyravágyó. A végén meg egészen odáig jut, hogy nincs értelme semminek. Éva menti meg a tragédia legvégén. A női szellemiség nemcsak a férfi, az egész világ megmentője lesz. Mert érzékenyebb, képesebb arra, hogy föleszméljen.
Most körülbelül a falanszter szín elején tartunk a tragédiában, de már a tervezett Mars kitelepítéssel - egy halott bolyóra, ahol nincsenek meg az emberi élet alapvető feltételei sem - már az űr jelenet is készülődik. A HAARP feltalálása, és használata pedig az eszkimó szín felé löki az emberiséget. Mit mondhatna most már Éva amivel megállíthatná Ádámot?
Judit
Szenior tag
Finta Kata
Regisztrált:
2006-04-12
Összes értékelés:
12554
Időpont: 2013-04-26 19:45:17

válasz Istefan (2013-04-17 22:29:17) üzenetére

Igazat beszélsz, kedves István. De sajnos, számomra is érthetetlen, miért kell jó helyett a rossznak utat engedni... igen, sok ember tesz olyat, amt nem volna szabad. Köszönöm, hogy itt jártál.
Szeretettel üdvözöllek: Kata
Szenior tag
Finta Kata
Regisztrált:
2006-04-12
Összes értékelés:
12554
Időpont: 2013-04-26 19:40:57

válasz Kankalin (2013-04-16 19:35:13) üzenetére
Kedves Kankalin!
Nem künnyű az élet senkinek e bonyolult világban. Mégis legfontosabb, hogy vigyázzunk mindarra, amit készen kaptunk természettől, s ne engedjük lerombolni. Tudom, hogy
ebben Nálad nem lehet hiba.
Örülök, hogy itt jártál, - régen tlálkoztunk.
Szeretettel: Kata
Alkotó
Istefan
Regisztrált:
2011-01-30
Összes értékelés:
1658
Időpont: 2013-04-17 22:29:17

a felhasználó által leadott szavazat: * * * * *
Nagyon sokszor próbáltam én is hasonlóképpen felhívni az emberek figyelmét arra, hogy amelyik találmányról azt reklámozzák, hogy megmenti egy ember életét, az több mint valószínű milliók életét képes kioltani. De hát ezek vagyunk mi gyarló emberek! Szeretettel: István
Szerkesztő
Kankalin
Regisztrált:
2009-10-05
Összes értékelés:
7370
Időpont: 2013-04-16 19:35:13

Szia Kata! :)
Hogy milyen az emberi természet? Hát az enyém olyan, hogy rögvest elszégyelltem magam, amint elolvastalak.
Mindazonáltal osztottam és szoroztam is. Engem elgondolkodtatott, amit írtál. Emberi mivoltom próbáltam helyretenni fényekkel és fények nélkül, talán jó helyre.
Még nem egészen sikerült, de rajta vagyok. :)
A világ megmentése mindig fontos volt számomra, eztán se lesz ez másként. :)
Szeretettel: KankalinSzenior tag
Finta Kata
Regisztrált:
2006-04-12
Összes értékelés:
12554
Időpont: 2013-04-16 12:38:57

válasz Haász Irén (2013-04-15 19:36:28) üzenetére
köszönöm kedves Irén, hogy fötetted.
Kata
Szenior tag
Regisztrált:
2010-09-12
Összes értékelés:
3380
Időpont: 2013-04-15 19:36:28

http://hu.wikipedia.org/wiki/HAARP
Itt olvashatók a veszélyek...
Szenior tag
Regisztrált:
2010-09-12
Összes értékelés:
3380
Időpont: 2013-04-15 19:10:22

Sajnos nekem sem jött be. :((
Szenior tag
Finta Kata
Regisztrált:
2006-04-12
Összes értékelés:
12554
Időpont: 2013-04-15 18:40:24

válasz Kőműves Ida (2013-04-15 10:58:06) üzenetére
Kedves Ida!
Nagyon szomoúnak tartom, hogy a remek találmányokat - legtöbbször fegyverekre, emberek elpusztítására használják fel, holott nagyon sok helye volna olyan célokre, ahol az emberiség javát szolgálnák. Szomorú tények ezek, hiszen nem elég a rossz célok megválasztása, de a kivitelezés is rengeteg pénzt emészt fel. Ezért mélyül egyre a szegénység, ami nem csak saját országunkra érvényes, hanem - kevés kivétellel - az egész világra.
Köszönöm, hogy itt jártál és elmondtad a véleményed.
Szeretettel: Kata
Szenior tag
Regisztrált:
2012-03-29
Összes értékelés:
6771
Időpont: 2013-04-15 10:58:06


Kedves Kata!

Valóban nagy kár, hogy nem jön be a megadott linken a szöveg, viszont az tény, hogy gyakran a tudósok a legnagyobb jóindulattal találnak fel valamit, s azután illetéktelen kezekbe kerülve, akár az emberiség ellen lehet fordítani a találmányokat. Sajnos!
Jó, hogy foglalkoztál ezzel a témával, nagyon elgondolkodtató...
Szeretettel
Ida
Szenior tag
Finta Kata
Regisztrált:
2006-04-12
Összes értékelés:
12554
Időpont: 2013-04-14 19:48:43

válasz Susanne (2013-04-14 08:37:06) üzenetére
Kedves Zsu!
A linket nekem is e-mailben küldték, s nem biztos. hogy ki tudom nyitni. Gyakran előfordul, hogy csak rövid ideig látható, aztán eltűnik. De ha meg lesz, akkor jelentkezni fogok vele.
Köszönöm, hogy ovastad.
Szeretettel: Kata
Szenior tag
Finta Kata
Regisztrált:
2006-04-12
Összes értékelés:
12554
Időpont: 2013-04-14 19:44:40

válasz festnzenir (2013-04-13 21:22:27) üzenetére
Kedves Zsófi!
Nagyon igazad van, s véleményeddel kiegészítetted az én rövid cikkemet, hizen valóban nem a feltlálók döntenek arról, mi lesz a végeredmény...
De nem szerettem volna erről hosszabb anyagot készíteni.
Köszönöm, hogy olvastad, és elmondtad véleményedet.
Szeretettel: Kata
Szenior tag
Susanne
Regisztrált:
2012-04-16
Összes értékelés:
6110
Időpont: 2013-04-14 08:37:06

a felhasználó által leadott szavazat: * * * * *
Kedves Kata !

Tegnap olvastam gondolataidat, sajnos a linket megnyitni én sem tudtam :(
Kíváncsivá tettél, elgondolkodtatott írásod.
Remélem a jó linket hamar megtalálod.
Szeretettel olvastalak: Zsu
Alkotó
Regisztrált:
2012-09-01
Összes értékelés:
955
Időpont: 2013-04-13 21:22:27

a felhasználó által leadott szavazat: * * * * *
Kedves Kata !
Elgondolkodtató megközelítéssel vázoltad a feltaláló tudósokról szóló szemelvényedet.
Úgy gondolom arra akartál rávilágítani, hogy amikor kikerül a feltalálók kezei közül a találmányuk tárgya, már sajnos azoknak a kezébe kerül, akik a bizniszt látják benne.
Mert olvastam én is több ilyen tárgyú életrajzi regényeket amiből kiderül, hogy teljesen ártatlan célokra találtak fel dolgokat és azért , hogy a haladást előbbre vigye. Aztán ez lett belőle.
A felfedezéseket azonban én nem ide sorolnám. Ugye Te sem ?
Tetszik a cikked, az ajánlásodat elfogom olvasni.
Szeretettel, Zsófi

Legutóbb történt

túlparti bejegyzést írt a(z) Macska-mese című alkotáshoz

Vári Zoltán Pál bejegyzést írt a(z) utunk kószáló álmodozás című alkotáshoz

Kőműves Ida bejegyzést írt a(z) A bosszú ára (3/8) című alkotáshoz

Kőműves Ida bejegyzést írt a(z) A bosszú ára (2/8) című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) utunk kószáló álmodozás című alkotáshoz

szilkati bejegyzést írt a(z) Csussz, a kígyó című alkotáshoz

szilkati bejegyzést írt a(z) A táncoló című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) utunk kószáló álmodozás című alkotáshoz

szilkati bejegyzést írt a(z) Fény és árnyék című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) utunk kószáló álmodozás című alkotáshoz

Kőműves Ida bejegyzést írt a(z) Beavatás című alkotáshoz

Kőműves Ida bejegyzést írt a(z) Csussz, a kígyó című alkotáshoz

Kőműves Ida bejegyzést írt a(z) utunk kószáló álmodozás című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) A táncoló című alkotáshoz

hundido bejegyzést írt a(z) Csussz, a kígyó című alkotáshoz

hundido bejegyzést írt a(z) Csussz, a kígyó című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) A lajtorja 71. című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) A lajtorja 71. című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) A lajtorja 71. című alkotáshoz

Bödön bejegyzést írt a(z) Csussz, a kígyó című alkotáshoz

Bödön bejegyzést írt a(z) A lajtorja 71. című alkotáshoz

Bödön bejegyzést írt a(z) utunk kószáló álmodozás című alkotáshoz

gleam bejegyzést írt a(z) utunk kószáló álmodozás című alkotáshoz

T. Pandur Judit bejegyzést írt a(z) A rozsdafarkú című alkotáshoz

T. Pandur Judit bejegyzést írt a(z) A rozsdafarkú című alkotáshoz

T. Pandur Judit bejegyzést írt a(z) Csussz, a kígyó című alkotáshoz

T. Pandur Judit bejegyzést írt a(z) Kirándulás 3. című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) az árnyéknak is színe lett című alkotáshoz

T. Pandur Judit bejegyzést írt a(z) A bosszú ára (3/8) című alkotáshoz

sailor alkotást töltött fel utunk kószáló álmodozás címmel a várólistára

Vári Zoltán Pál bejegyzést írt a(z) Üzennek éveink című alkotáshoz

Vári Zoltán Pál bejegyzést írt a(z) Alkonyat című alkotáshoz

black eagle alkotást töltött fel Tavaszi tünetek - A nagy kisfiú - 01. címmel a várólistára

hundido bejegyzést írt a(z) A lajtorja 71. című alkotáshoz

hundido bejegyzést írt a(z) Csussz, a kígyó című alkotáshoz

hundido bejegyzést írt a(z) Csussz, a kígyó című alkotáshoz

Bödön alkotást töltött fel A lajtorja 71. címmel

sailor bejegyzést írt a(z) Csussz, a kígyó című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) Fogatlan Ferkó című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) Költők tolla című alkotáshoz

Toplista

A Napvilág.Net hírei:

Csurgó Csaba: Kukoricza - János vitéz újragondolt kalandjai

Csurgó Csaba: Kukoricza - János vitéz újragondolt kalandjaiTüzesen süt le a nyári nap sugára... egy plüssjuhászra? Rá bizony. Aki amellett, hogy egy véres, forradalmi hangulatú, sebes sodrású kémtörténetbe csöppen, talán képes lesz újrafogalmazni a gondolatainkat Petőfi klasszikusáról. Fiókba az előítéletekkel, és lássuk, hogy boldogul Kukoricza Jancsi egy egészen más kontextusban!

2014. 10. 20. - Irodalom

 

thegpscoordinates.net

Zenit Futárszolgálat

Minden jog a szerkesztőség és a szerzők részére fenntartva! © 2004 - 2021 (Honlapkészítés: Mirla Webstúdió)