HONLAPUNK

Tagjaink Rólunk Szabályzat Kereső Statisztika Fórum Aktívak Gy.I.K.

ALKOTÁSOK

Cikkek Prózai művek Versek Receptek Ajánlják magukat Alkotók könyvei Hangos verstár Láncvers Verspárbaj

EGYÉB

Linkajánló Közös regény Emlékoldalak Főoldal
Napvilág Íróklub

Statisztika

Online tag: 2

Online vendég: 13

Tagok összesen: 1921

Írás összesen: 51349

RegisztrációregisztrációElfelejtett jelszóelfelejtett jelszó
Véletlen
Fórum

Utolsó hozzászóló:

sailor
2021-04-22 18:54:40

Szülinaposok
Reklám

Naturánia - Mantova F?szerolaj Spray
Prózai művek / szatíra
Szerző: ArtúrFeltöltés dátuma: 2007-10-24

IQ-teszt

1. Ha egy kőműves hat óra alatt falaz fel egy két méter magas, és négy méter széles falat, akkor három kőműves mennyi idő alatt teszi meg ugyanezt?

a. Háromszor annyi idő alatt, mert zavarják egymást.
b. Ha van elég sör, egy nap alatt.
c. Ha elfogyott a sör, két nap alatt.

2. Ha minden fratyma egyben brutyma is, de nem minden krutyma, frutyma, akkor kik a bratymák?

a. mindenki más
b. az ellenség
c. titok

3. Egy egyenlő oldalú háromszög egyik oldala kétszer hosszabb, mint a másik kettő összegének köbgyöke, az általuk bezárt szög, nem követett el semmit. Hol a kakukktojás?

a. Szögre akasztva
b. Kakukk alatt
c. Nem én voltam

4. Ha Ferinek Béla a húga, és Józsi anyja egyben Bélának a bátyja is, akkor milyen a rokoni kapcsolata önnek?

a. Ezek szerint normális
b. Nagyon távoli
c. Csak egy maradhat

5. Ha egy lakótelepi lakást a lakók három vödör szénnel felfűtenek, hány Celsius fok lesz a nappali sarkában?

a. Kilencven
b. Meleg
c. A nappali sarkában a tévé van, nem a fok

6. András kétszer fiatalabb nővérénél és háromszor idősebb öccsénél. Mennyi idős lesz a nővére, amikor András nyugdíjas lesz?

a. A mosónők korán...
b. Nem lesz nyugdíjas
c. Nem lesz nyugdíj

7. Attila magasabb Tibornál, Imre alacsonyabb Attilánál. Józsi mindkettőnél kövérebb. Melyikük dolgozik létráról?

a. az alkalmazott
b. akinek van nehézlétrakezelői engedélye
c. Feri

8. Ha átrendezed ezt a szót "ISIÁPZR" akkor ez egy

a. betegség
b. mozaikszó
c. Tesco gazdaságos felvágott

9. Az alábbi három közül melyik a legjobb hasonlat? Ahogy az Ujj a Kézhez, úgy a Levél

a. Az avarhoz
b. Zavarba hoz
c. A postáshoz

10. Zsófi a 13-ik legmagasabb az osztályban, és egyben a 13-ik legalacsonyabb. Mennyien járnak az osztályba?

a. Zsófival együtt egy
b. Zsófi nélkül egy sem
c. Senki nem jár Zsófival, mindenki Esztivel akar járni

11. Egy terméknek 20%-al csökkentették az árát. Hány százalékkal kell megemelni ennek a terméknek az, árát, hogy újra az eredeti árát kapjuk?

a. Nem kell visszaemelni, így is nagy haszon van még rajta
b. Attól függ, lejárt-e a szavatossága
c. Nullával, mert ha ekkorát csökkentünk, máris elfogyott

12. Egy autóvezető "A" városból halad "B" községbe. Mennyit fordul balra, amíg odaér?

a. Attól függ, ki ül mellette a jobb oldalon
b. Sokat, mire megtalálja a parkolóban a kocsit
c. Nem forog, bólogat végig az úton, miközben a neje beszél

Ennek az alkotásnak a tetszésátlaga: 5

Szenior tag
Artúr
Regisztrált:
2007-02-21
Összes értékelés:
3808
Időpont: 2012-04-17 21:47:01

válasz Delory Nadin (2012-04-17 21:45:04) üzenetére
Matek teszt rendel! Értettem!
Hamarosan értesítelek, ha feltöltöttem az oldalra.
:)
Alkotó
Delory Nadin
Regisztrált:
2010-09-16
Összes értékelés:
989
Időpont: 2012-04-17 21:45:04

a felhasználó által leadott szavazat: * * * * *
válasz Artúr (2012-04-17 21:43:22) üzenetére
Igen, az jó lenne!
Abszolút van rá igény. :)
Szenior tag
Artúr
Regisztrált:
2007-02-21
Összes értékelés:
3808
Időpont: 2012-04-17 21:43:22

válasz Delory Nadin (2012-04-17 17:43:03) üzenetére
Csináljak egy matek felmérő tesztet is?
:)
Örülök, ha jól szórakoztál! Köszönöm!
Alkotó
Delory Nadin
Regisztrált:
2010-09-16
Összes értékelés:
989
Időpont: 2012-04-17 17:43:03

a felhasználó által leadott szavazat: * * * * *
Ez nagyon jó így matek próbaérettségi előtt, de inkább nem mesélem el a tanárnőnek, hogy min gyakoroltam :D
szeretettel: Delory
Szenior tag
Artúr
Regisztrált:
2007-02-21
Összes értékelés:
3808
Időpont: 2011-11-12 10:01:13

válasz Krómer Ágnes (2011-11-11 11:26:03) üzenetére
Köszönöm Ágnes!
Lehet, hogy hamarosan kedvem lesz ismét készíteni egy tesztet.
Szenior tag
Artúr
Regisztrált:
2007-02-21
Összes értékelés:
3808
Időpont: 2011-11-12 10:00:18

válasz szusi (2011-11-11 11:09:40) üzenetére
Gratulálok! A helyes megfejtők között értékes emberek találhatók!
:)
Köszönöm!
Alkotó
Regisztrált:
2011-08-27
Összes értékelés:
3371
Időpont: 2011-11-11 11:26:03

Szia Artúr!

Mindegyik nagyon jó :) A 7-es és 8-as tetszik a legjobban.

Ági
Alkotó
Regisztrált:
2010-10-11
Összes értékelés:
2698
Időpont: 2011-11-11 11:09:40

a felhasználó által leadott szavazat: * * * * *
A 10-es s kedvencem és c. a helyes megfejtés. A többire csak tippelni tudnék......
Szenior tag
Artúr
Regisztrált:
2007-02-21
Összes értékelés:
3808
Időpont: 2011-11-11 10:50:15

válasz Willie Morgenthaler (2011-11-10 22:51:15) üzenetére
Köszi Willie!
Ha szerinted is elég kretén vagyok, akkor remek. Jó úton haladok. Azt hiszem.
:)
Alkotó
Regisztrált:
2011-09-25
Összes értékelés:
102
Időpont: 2011-11-10 22:51:15

Mondom én, hogy a Kreténben lenne a helyed :-).
Szenior tag
Artúr
Regisztrált:
2007-02-21
Összes értékelés:
3808
Időpont: 2009-10-15 16:03:11

válasz Arthemis (2009-10-15 01:08:45) üzenetére
Köszönöm a véleményedet!
Nekem a négyes a kedvencem.
:-)))
Szenior tag
Regisztrált:
2005-12-13
Összes értékelés:
1309
Időpont: 2009-10-15 01:08:45

Az én kedvencem a 6-os és a11-es kérdés.Mindegyik jó, de ez a kettő valahogy különösen...talán mert ez nem (csak) vicc.
Szenior tag
Artúr
Regisztrált:
2007-02-21
Összes értékelés:
3808
Időpont: 2009-01-13 23:40:45

Szia!
Általában elkövetek ilyen őrültséget, sőt, többnyire ilyesmit írok, azért néha van, amikor normális vagyok.
:-)
Alkotó
Kreeteeka
Regisztrált:
2008-04-16
Összes értékelés:
238
Időpont: 2009-01-12 19:17:14

Helló!
Miután a tőled utoljára olvasottakan is jót mulattam, gondoltam szétnézk a házad táján.
Találomra egész jót választottam, sőt! Végignevettem az egészet, ott a "csak egy maradhat"-nál majdnem leestem a székről (még jó, hogy a kanapén fekszek)... :D
Kk
Szenior tag
Artúr
Regisztrált:
2007-02-21
Összes értékelés:
3808
Időpont: 2008-08-10 19:24:28

Több komolyságot kérnék, elvégre ez egy intelligenciateszt.
:-))))) Köszönöm!
Szenior tag
Artúr
Regisztrált:
2007-02-21
Összes értékelés:
3808
Időpont: 2007-11-01 19:58:03

Mellesleg a tudomány mai állása szerint az ember eleve hetvenes IQ-val születik, ennél csak több lehet a későbbiekben, kevesebb nem. Vagy mégis? Most egy kicsit elbizonytalanodtam. Vagy még sem?
:-)))
Köszönöm, hogy velem játszottatok!
Szenior tag
Artúr
Regisztrált:
2007-02-21
Összes értékelés:
3808
Időpont: 2007-11-01 19:55:47

Sziasztok!
Megoldást azért nem tettem ide, mert az bennetek van. Én csak kérdezni tudok, válaszolni már nem biztos, de lehet, hogy igen, vagy most mi is van?
:-)))
Alkotó
Regisztrált:
2007-05-02
Összes értékelés:
45
Időpont: 2007-10-30 17:42:57

válasz Doreen (2007-10-27 18:14:05) üzenetére
Kedvenc mondásom: "A hülyeség fáj, csak nem a hülyéknek." :) Persze más ingeit nem vesszük magunkra!
Szenior tag
Doreen
Regisztrált:
2006-12-30
Összes értékelés:
779
Időpont: 2007-10-27 18:14:05

Aúúúúú! Fáj, fáj, mint az "a"-alapú logaritmus beszorozva az ofőm agytérfogatával, de ez nagyon állat! :D
Szenior tag
Hanga
Regisztrált:
2007-01-02
Összes értékelés:
2527
Időpont: 2007-10-25 20:23:22

Brúnó, majdnem összetettem magam a székemen, ez frenetikus :-)))
Ja, és kiderült, hogy beborult. De kinek is az agya???
Hanga :-D
Alkotó
Zöld Zsázsa
Regisztrált:
2006-05-31
Összes értékelés:
489
Időpont: 2007-10-25 13:45:16

DE ha elolvasom mégegyszer, kicsit figyelmesebben, akkor az se rossz ám, hogy Józsi anyja = Béla bátyja...! Meg hát a kőművesek...
Alkotó
Zöld Zsázsa
Regisztrált:
2006-05-31
Összes értékelés:
489
Időpont: 2007-10-25 13:43:24

NAhát tényleg nagyon jó! Legjobbat nevettem a minden fratyma egyben brutyma is, de nem minden krutyma, frutyma... és a "nem lesz nyugdíj" -on. (Utóbbi sajnos lehet, hogy nem vicc, de azért kell az önirónia. Helyén van.)
üdv!
Zsázs
Szenior tag
Gyömbér
Regisztrált:
2007-01-11
Összes értékelés:
3785
Időpont: 2007-10-24 21:01:16

...és a megoldás kedves arthur...az hol van???
Mi itt szorgalmasn megoldjuk, és Te hagyod, hogy kétségek közt hányódjunk!?
No, ez nem szép dolog. Ejnye!!! :)))

(grat.)
Alkotó
Regisztrált:
2007-08-24
Összes értékelés:
2897
Időpont: 2007-10-24 20:47:39

Szuper teszt:)Ravasz, fogós kérdések:DD Gratulálok! A humorod most is sziporkázott:)
Alkotó
Regisztrált:
2007-05-02
Összes értékelés:
45
Időpont: 2007-10-24 13:04:21

He-he-he. Ez jó!

1-a; 2-c; 3-c; 4-a; 5-c; 6-c; 7-c; 8-c; 9-b; 10-c; 11-a; 12-a

Na, hányas a zíkúm?

Csak úgy mellesleg: Mi is akart ez lenni? ("Mákostészta volt? Akkor nem volt jó." :))
Szenior tag
Rozán Eszter
Regisztrált:
2006-11-14
Összes értékelés:
7469
Időpont: 2007-10-24 10:04:08

Szia!
Jól kifiguráztad az IQ teszteteket. Nagyon szellemesek.
Szeretettel: Rozália

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Legutóbb történt

eferesz bejegyzést írt a(z) az értékek cérnaszálon lógnak című alkotáshoz

eferesz bejegyzést írt a(z) Színkeverős szürke vers című alkotáshoz

eferesz bejegyzést írt a(z) Színkeverős szürke vers című alkotáshoz

eferesz bejegyzést írt a(z) Színkeverős szürke vers című alkotáshoz

eferesz bejegyzést írt a(z) Színkeverős szürke vers című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) az értékek cérnaszálon lógnak című alkotáshoz

T. Pandur Judit bejegyzést írt a(z) Holland hazugság 7. című alkotáshoz

T. Pandur Judit bejegyzést írt a(z) Holland hazugság 6. című alkotáshoz

T. Pandur Judit bejegyzést írt a(z) Holland hazugság 5. című alkotáshoz

T. Pandur Judit bejegyzést írt a(z) Bujkáló zokni című alkotáshoz

hundido bejegyzést írt a(z) Bujkáló zokni című alkotáshoz

Bödön bejegyzést írt a(z) Bujkáló zokni című alkotáshoz

Bödön bejegyzést írt a(z) az értékek cérnaszálon lógnak című alkotáshoz

Tóni bejegyzést írt a(z) Arany János: Ez az élet / Das ist das Leben című alkotáshoz

Bödön bejegyzést írt a(z) Színkeverős szürke vers című alkotáshoz

Bödön bejegyzést írt a(z) Holland hazugság 7. című alkotáshoz

Bödön bejegyzést írt a(z) A lajtorja 30. című alkotáshoz

Bödön bejegyzést írt a(z) A lajtorja 29. című alkotáshoz

Bödön bejegyzést írt a(z) A lajtorja 28. című alkotáshoz

Bödön bejegyzést írt a(z) A lajtorja 27. című alkotáshoz

Bödön bejegyzést írt a(z) A lajtorja 26. című alkotáshoz

Vári Zoltán Pál bejegyzést írt a(z) Barangolva járom... című alkotáshoz

Ötvös Németh Edit alkotást töltött fel tegnapi szótlanság címmel a várólistára

ElizabethSuzanne bejegyzést írt a(z) Versike című alkotáshoz

ElizabethSuzanne bejegyzést írt a(z) Berci keresztelőjére című alkotáshoz

hundido bejegyzést írt a(z) Bujkáló zokni című alkotáshoz

hundido bejegyzést írt a(z) Bujkáló zokni című alkotáshoz

hundido bejegyzést írt a(z) Tanítónő leszek! című alkotáshoz

szilkati bejegyzést írt a(z) az értékek cérnaszálon lógnak című alkotáshoz

szilkati bejegyzést írt a(z) Színésznőt szerettem... című alkotáshoz

Kankalin bejegyzést írt a(z) Profit című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) az értékek cérnaszálon lógnak című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) az értékek cérnaszálon lógnak című alkotáshoz

Kőműves Ida bejegyzést írt a(z) Bujkáló zokni című alkotáshoz

Kőműves Ida bejegyzést írt a(z) az értékek cérnaszálon lógnak című alkotáshoz

Toplista

A Napvilág.Net hírei:

Csurgó Csaba: Kukoricza - János vitéz újragondolt kalandjai

Csurgó Csaba: Kukoricza - János vitéz újragondolt kalandjaiTüzesen süt le a nyári nap sugára... egy plüssjuhászra? Rá bizony. Aki amellett, hogy egy véres, forradalmi hangulatú, sebes sodrású kémtörténetbe csöppen, talán képes lesz újrafogalmazni a gondolatainkat Petőfi klasszikusáról. Fiókba az előítéletekkel, és lássuk, hogy boldogul Kukoricza Jancsi egy egészen más kontextusban!

2014. 10. 20. - Irodalom

 

thegpscoordinates.net

Zenit Futárszolgálat

Minden jog a szerkesztőség és a szerzők részére fenntartva! © 2004 - 2021 (Honlapkészítés: Mirla Webstúdió)