HONLAPUNK

Tagjaink Rólunk Szabályzat Kereső Statisztika Fórum Aktívak Gy.I.K.

ALKOTÁSOK

Cikkek Prózai művek Versek Receptek Ajánlják magukat Alkotók könyvei Hangos verstár Láncvers Verspárbaj

EGYÉB

Linkajánló Közös regény Emlékoldalak Főoldal
Napvilág Íróklub

Statisztika

Online tag: 3

Online vendég: 32

Tagok összesen: 1939

Írás összesen: 52468

Hangya közösség jótékonyság
RegisztrációregisztrációElfelejtett jelszóelfelejtett jelszó
Véletlen
Fórum

Utolsó hozzászóló:

dpanka
2022-01-18 09:41:19

Szülinaposok
Reklám

Prózai művek / szatíra
Szerző: BödönFeltöltés dátuma: 2012-01-17

HB kalandjai: A hüm-hüm, a himi-hümi, és a szívből jövő igaz szerelem

A bal oldali mólószárny hajlatában volt a tanyahelyük az egyetemista fiúknak, és a gimnazista lányoknak. Ültek, hevertek szétszóródva a forró kövön fenn a mellvéden, vagy lenn a járdán, eltorlaszolva az utat a móló elejéhez, vagy onnan vissza, befele. Oda jártunk mink is, én és a Hámori Bandi. Rendszerint már jó korán kimentünk, reggel, tíz órakor, vagy még korábban, miután végeztünk a trenyával, miután lefürödtünk és megreggeliztünk. Trenyálni kellett, ehhez nem fért kétség. A Hámori Bandi gőzerővel készült az olimpiára, futott az országúton 18 kilométert, csinált nyolcvan vagy száz fekvőtámaszt és kétszáz felülést. Én segítettem neki, lefutottam én is a kilométereket, megcsináltam az árok szélén a parajban a fekvőtámaszokat és a felüléseket. Mi voltunk a legjobbak, annyi kilométert senki nem tudott lefutni, mint mi, sem annyi fekvőtámaszt, és felülést megcsinálni. A Hámori Bandi még nálam is jobb volt, de nem számított, második legjobbnak is jó volt lenni, semmi pénzért el nem cseréltem volna.

A délelőtt eleje-közepe viszont már kinn talált minket a mólón. Odatelepedtünk fesztelenül a többiek közé, mintha ők is egyenrangúak lennének velünk, beszélgettünk az egyetemista fiúkkal és a gimnazista lányokkal, azokról a témákról, amelyekről ők beszélgettek, s amelyek nekünk samfuk voltak. Az egyik nap szóba került a hüm-hüm, a himi-hümi és a szerelem, mindenki mondta a magáét, de senki nem tudta megmondani, mi a különbség igazából ezek között.
-A hüm-hüm nekem smafu, -mondta az egyik egyetemista fiú a fejét csóválva. Törökülésben ült lenn a kövön, felnézett az egyik gimnazista lányra, aki viszont fenn ült a mellvéden, a viharágyú felfelé meredő, nagy, vastag csöve mellett.
-Én inkább himi-hümiről beszélnék, -vonta meg a vállát a gimnazista lány. -A hüm-hüm olyan ciki. Hüm-hüm többféle van. A hüm-hüm nálam morális kérdés.
-Nálam ugyan nem, -jegyezte meg egy másik gimnazista lány. -A hüm-hüm csak hüm-hüm. A a himi-hümi meg csak himi-hümi. Egyiknek sincs köze a szívből jövő igaz szerelemhez.

A gimnazista lány ledér megjegyzése belevitte a társaságot egy olyan vitába, amely leginkább elvadult bozótos erdőrészhez hasonlít, amelyből nincs kiút.
-A himi-hümihez nem kell szerelem, -mondta egy másik egyetemista fiú.
Széles háta volt, és a kicsi nádas innenső széléhez közelebb ült, mint a másik egyetemista, az, aki azt mondta az előbb, hogy neki smafu a himi-hümi.
-Fordítva! -érvelt törülközőjéről szónokolva egy másik gimnazista lány. -A szerelem az olyan valami, amihez, nem tartozik feltétlenül hozzá sem a hüm-hüm, sem a himi-hümi.

Na ez aztán még inkább olaj volt a tűzre. Ettől kezdve a vita a körül forgott, hogy kell-e igazi, szívből jövő szerelem ahhoz, hogy az ember hüm-hüm, vagyis inkább arról, hogy a szívbéli érzelmek kiteljesedése nélkül himi-hümi-e a szó nemes értelmében vett himi-hümi?

Csúcspontján e körnek odafordultam szerelmemhez, aki a viharágyú másik oldalán ült, egyik karjával átkarolva a nagy, vastag csövet, és a következő kérdést rebegtem feléje:
-Nehéz volt az érettségi vizsgád, szerelmem?
Mintha pók csípte volna meg, úgy perdült felém.
-Ne nevezz szerelmednek, -sziszegte. -Különben pedig, különben, mi a makkos-máriának kérdezősködsz mindig, állatkert?
Hámori Bandira néztem, aztán a szerelmemre, aztán vissza a Hámorira. Fél-könyökére támaszkodott, karja egy gimnazista lány derekán pihent. A lány, pici kacsóját a Testvér combján nyugtatta, nem is nyugtatta, nem jól írom le, az a pici kacsó finom mozdulatokkal simogatta a Testvér izmos, verseny-biciklista combját.
Tudat alatt tudtam, hogy ebből himi-hümi lesz hamarosan, vagy hüm-hüm, vagy mindkettő. Visszatért tekintetem a sárgahajú lányhoz, akit szívem legbelsőbb legmelegebb érzületével szerettem. Elidőztem gömbölyű karjánál, feszes, bikiniből kibukkanó kebleinél, érzéki szájánál. Az volt az érzésem, szétpukkanna, mint a lufi, ha megbökném olajosbarna bőrét egy gombostűvel. Szép volt, kedves volt, durcás volt, mindig durcás volt, ha mellette ültem és kérdésekkel ostromoltam.
-Csak azért kérdeztem, mert minden érdekel, ami veled történik, -leheltem feléje ólombetétes ajkakkal.
-Haggyál a csőszbe! -mordult rám és elfordult tőlem, elvitte kiismerhetetlen szemeinek zöldes-sárga íriszét a fekete pöttyökkel. Míg ült, kenni kezdte magát napolajjal, aztán, ami után abbahagyta, végigfeküdt a gyékényen. Kezeit maga mellé helyezte, combjai kicsit szét voltak tárva, annyira, amennyire a mellvéd keskeny párkánya megengedte. A gimnazista lányok is széttett combokkal napoztak, csak kevés lány akadt, akinek a combja össze volt zárva.

-Akarsz kicsit hüm-hüm, felszereljem a hajót? -kérdezte Hámori Bandi a gimnazista lánytól.
-Tőlem! -mondta a gimnazista lány. -Ha karod, himi-hümizhetünk! -Ránevetett a Bandira. Felálltak és elindultak befele a sólyához. A Testvér átkarolta a lány vállát, a lány keze pedig a Testvér csípőjén matatott. Így mentek a fiatal nyárfák zöldellő lombja alatt, s már a közelgő himi-hümin járt az eszük. Én is a himi-hümin gondolkodtam, szerettem volna hüm-hüm a sárgahajú lánnyal, annak ellenére, hogy minden idegszálammal szerelmes voltam őkelmébe.
-A Testvér kimegy a Hajnalcsillaggal, -szóltam a szerelmemhez, -nem-e megyünk-e mi meg ki a Belugával? A Beluga is jó hajó?!
Abbahagyta a teste kenését. Megállt keze a levegőben.
-Mi a nyomornak nem hagysz má' békén, -szólt. -Pattanj le rólam tetű. Mán a múltkor megmondtam, semmi közöm hozzád. Számomra annyi vagy, mint akárki, mint valaki, egy ember, aki ott fürdik, ni. -Kezével előre mutatott a vízbe, ahol fürdött egy ember.

-Szerelem nem létezik, ami van, az csak a vágy, -mondta a széles hátú egyetemista fiú.
-Neked a vágy csak az ágyat jelenti, -replikázott a mellette ülő gimnazista lány.
-Hümi-hümizni kell sokat, -mondta a harmadik, sóhajtva.
-Vagy hüm-hüm, -mondta a negyedik.
-Mert mi a különbség? -kérdezte az ötödik.

Fel kellett állnom, el kellett mennem onnan. Túl durva volt és túl egész. Hüm-hüm, himi-hümi, szerelem, átok? Mi ez! Nívó ez egyáltalán?
Besétáltam a sólyához, átbociztam a gátra. Felszereltem a Belugát és kifutottam vele. Fel, alá vitorláztam Lelle és Földvár között a gyenge északkeleti szélben. A Hajnalcsillagot nem láttam semerre, hiába pásztáztam körbe kukkerrel a láthatárt. Szomorú voltam és magányos. Üres volt a szívem. Csontkéz jeges ujjai markoltak bele lelkem rózsaszínű bugyraiba. Az járt az eszembe', hogy ha valami véletlen folytán egyszer én mégis himi-hümizhetnék a szerelmemmel, akkor elmondhatatlanul nagyon szeretném őt hüm-hüm közben. Szerelemmel szeretném, és ezt meg is mondanám neki, minden egyes csóknál megmondanám. Szeretlek, szeretlek, szeretlek, -mondanám minden egyes csók után.

Az alkony rőt fényei, mint hányás a márvány-padló közepén, undorodva csillogtak a sima vízen, midőn beporoszkáltam a Belugával. Hámori Bandival csak este futottam össze. A Pléhfedelesben támasztotta a pultot.
Kikértem én is egy korsó sört, s odamentem vele.
-Hüm-hüm? -kérdeztem, miközben kortyolgattuk a sört.
-Hajaj -mondta, -akár az angyalok! És te?!
Némán ingattam a fejem.
-Sejtettem,- mondta. -Hogy te milyen szerencsétlen tudsz lenni Testvér! Himi-hümizni nem azzal kell, aki tetszik neked, hanem azzal, aki hagyja!


Ennek az alkotásnak a tetszésátlaga: 5

Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
10240
Időpont: 2012-02-03 08:40:27

válasz T. Pandur Judit (2012-02-02 23:32:37) üzenetére
Kedves Judit!

Örülök, h elolvastad, és annak is hogy tetszett. Köszönöm a hozzászólást!

Üdvözlettel: én
Szenior tag
T. Pandur Judit
Regisztrált:
2008-10-21
Összes értékelés:
5610
Időpont: 2012-02-02 23:32:37

a felhasználó által leadott szavazat: * * * * *
Kedves Laci!

Úgy látom, hogy a szex, a szerelem és a kettő egymáshoz való viszonyának boncolgatása örökzöld téma a fiatalok körében. :) Ha fiúk is, és lányok is vannak a "boncasztal körül", akkor a véleményekből kiderül, hogy ki hogyan áll hozzá a témához, kinél érdemes próbálkozni egy kis himi-mümire. :)
Tetszett nekem így hümmögve is az írásod, így számomra humorosabb volt, mintha az eredeti szavakkal tetted volna fel. :)
Judit
Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
10240
Időpont: 2012-01-20 08:16:58

Szia Tibor, köszi, majd még írok, ha eszembe jut valami. De van még fenn az oldalon jó néhány! Üdv: én
Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
10240
Időpont: 2012-01-19 07:54:05

válasz dpanka (2012-01-18 22:24:28) üzenetére
Kedves Panka!

Örülök, h sikerült vidámabbá tenni az estédet egy kis hüm-hümös (himi-hümis) történettel!

Sok szeretettel üdvözöllek: én
Szenior tag
dpanka
Regisztrált:
2007-11-07
Összes értékelés:
5457
Időpont: 2012-01-18 22:24:28

a felhasználó által leadott szavazat: * * * * *
Na, de... ezzel zárom a napot, azaz az estét. Hogy himi-hümi azaz vidáman zárjam, ha netán felhúznám magam. mert megy a meccs is!

szeretettel-panka
Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
10240
Időpont: 2012-01-18 11:27:22

válasz Don Paco (2012-01-18 10:53:05) üzenetére
Köszönöm, abszolút érthető. Viszont az is biztos, hogy nehéz határvonalat húzni. Én, a magam részéről soha nem akartam azzal kitűnni, hogy trágárságot viszek az írásaimba, csak egyszerűen vannak olyan témák, amelyeknek a megírásánál bizonyos "megszűrt" szókimondás szükséges.
Szerkesztő
Don Paco
Regisztrált:
2005-09-22
Összes értékelés:
204
Időpont: 2012-01-18 10:53:05

Ez visszatérő probléma és nem a prűdségről szól, hanem azokról a 8-10 évesekről, akik olvasgatják a honlapunkat. Ne így segítsük elő a felnőtté válásukat...

Amit Artúr írt tanácsként azzal egyetértek, annyit tennék hozzá, +18-as jelzés mellet sem mehet azért minden, de lényegesen több, mint anélkül. Az is igaz, hogy a +18 mellett még ugyanúgy lekattintják, ha akarják, de valami kompromisszumot akkor is kell hozni. Arról nem is beszélve, hogy az Íróklub működtetése során nem szeretnék semmilyen NMHH-s eljárásba belefutni valami "jóindulatú" feljelentgetés miatt.
Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
10240
Időpont: 2012-01-18 10:08:45

válasz Artúr (2012-01-18 09:29:07) üzenetére
OK, és köszi!!!
Szenior tag
Artúr
Regisztrált:
2007-02-21
Összes értékelés:
3808
Időpont: 2012-01-18 09:29:07

válasz Bödön (2012-01-18 08:40:16) üzenetére
A beküldött alkotásokon egy ellenőrző program is végig fut. Nem csak mi, szerkesztők nézzük át. Az általad beírt szavak szerepelnek a programban, ezért a program jelzi azt. Aki a programot készítette, az építette bele az adott szavakat. Jelez a program akkor is, ha a beépített szavak egy másik szó töredékei. Például a foszlik szóból is kiemeli a fos szót. Nem kívánok ezen vitatkozni. Javasolom, hogy az ilyen jellegű alkotások címébe írd bele a +18-at, és attól kezdve minden mehet, ahogy megírtad.
Olyan nagy kérés ez?
Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
10240
Időpont: 2012-01-18 09:11:33

válasz Rozán Eszter (2012-01-18 09:00:42) üzenetére
Szia Eszti!

Köszönöm, h elolvastad, nagyon örülök, hogy tetszett!!!

Sok szeretettel üdvözöllek: én
Szenior tag
Rozán Eszter
Regisztrált:
2006-11-14
Összes értékelés:
7470
Időpont: 2012-01-18 09:00:42

a felhasználó által leadott szavazat: * * * * *
Kedves Laci!

Teljesen nyilvánvaló, hogy a him-hüm és a himi-hümi mit jelentenek. Igazi könnyed, nyári történet, a maga hamisítatlan bájával. Nagyon jól visszaadod a békebeli balatoni hangulatot.

Szeretettel: Eszti
Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
10240
Időpont: 2012-01-18 08:44:12

válasz Gunoda (2012-01-17 22:18:06) üzenetére
Egyetértek! Vannak obszcén szavak, amiket szerintem is illik kipontozni, de itt ezek a szavak nem szerepeltek.
Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
10240
Időpont: 2012-01-18 08:40:16

válasz Artúr (2012-01-17 21:23:43) üzenetére
Szia Artúr! A "dugás" és a "kefélés" szavak önmagukban véve nem obszcének, nem csúnyák, nem elfogadhatatlanok leírva egy akármilyen szövegben. Dugni például lehet kulcsot a zárba bele, vagy cérnát, keresztül a tű fokán. Kefélni pedig lehet a ruhát, ruhakefével, a padlót, padlókefével, stb. A HB. kalandjainak első változatában azonban ezek a szavak a nemi aktus kifejezésére szolgálnak, éppen úgy, mint a második, felkerült változatban a hüm-hüm, és a himi-hümi is arra szolgál. Mitől szalonképesebb akkor a himi-hümis változat?????. Vagy mitől lenne szalonképesebb az a szöveg-változat, amelyben a dugás így lenne leírva: d.ugás, a kefélés meg így: k.efélés???????? Aki olvassa, akár 90 éves, akár tíz, így is, úgy is tudja, hogy a b.ról és a k.rásról van szó?! Már bocsánat! Üdv: én
Szenior tag
Artúr
Regisztrált:
2007-02-21
Összes értékelés:
3808
Időpont: 2012-01-18 00:41:02

válasz Gunoda (2012-01-17 22:18:06) üzenetére
Legidősebb alkotónk ekkor született*: 1935-12-22
Legfiatalabb alkotónk ekkor született*: 2002-04-28
(*azok között, akik megadták születési dátumukat)
Alkotó
Regisztrált:
2006-06-11
Összes értékelés:
694
Időpont: 2012-01-17 22:18:06

Jó kis novella lenne, jó kis HB hangulattal, de ez a sok hümmögés... :S Tudom, hogy nem a te hibád, de miért nem lehet a dolgokat a nevükön nevezni... így valahogy fals lesz az egész, hiányzik a megszokott szókimondás. Ne legyünk már ilyen prűdek! A "kihümmögött" szavak a szókincsünk részei, a leírásuk senki hímporos lelki világát nem rombolja szét, szerintem.
Szenior tag
Artúr
Regisztrált:
2007-02-21
Összes értékelés:
3808
Időpont: 2012-01-17 21:23:43

válasz Bödön (2012-01-17 20:03:28) üzenetére
Szia Laci!
Ha az alkotásban is így kipontozod, mint a hozzászólásban, akkor akár mehet is. Még nem késő.
:)
Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
10240
Időpont: 2012-01-17 21:06:33

Szia Ági!

Köszönöm a hozzászólást!

Üdv: én
Alkotó
Regisztrált:
2011-08-27
Összes értékelés:
3591
Időpont: 2012-01-17 20:24:27

Szia Laci!

Csak elképzelésem volt arról mi az a hüm- hüm. Így már világos:)
Tanultam valami újat ma is:)
Érdekesen fejezted be igazi Bödön humor:)

Ági
Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
10240
Időpont: 2012-01-17 20:03:28

Az eredeti szövegben a hüm-hüm helyett a d.gás szó szerepelt, a himi-hümi helyett pedig k.félés.

Legutóbb történt

eferesz alkotást töltött fel Apropók (harmadik rész) címmel

eferesz bejegyzést írt a(z) A saját farkába harapó című alkotáshoz

eferesz bejegyzést írt a(z) A saját farkába harapó című alkotáshoz

eferesz bejegyzést írt a(z) A "meg" váltóról című alkotáshoz

eferesz bejegyzést írt a(z) Szerencsesüti című alkotáshoz

mandolinos bejegyzést írt a(z) Szergej Jeszenyin: A költő című alkotáshoz

Erdős Sándor bejegyzést írt a(z) Az erdei kunyhó című alkotáshoz

leslie b shepherd bejegyzést írt a(z) Evidens című alkotáshoz

leslie b shepherd bejegyzést írt a(z) Evidens című alkotáshoz

Czövek Zoltán alkotást töltött fel 8 G címmel a várólistára

szilkati alkotást töltött fel Emlék címmel

black eagle bejegyzést írt a(z) A Fekete Csillag - 1# novella című alkotáshoz

szilkati bejegyzést írt a(z) Porhóban fürdik... című alkotáshoz

szilkati bejegyzést írt a(z) Kiért is, miért is... című alkotáshoz

Krancz Béla bejegyzést írt a(z) Az erdei kunyhó című alkotáshoz

Krancz Béla bejegyzést írt a(z) Kecskerímek 1 című alkotáshoz

Krancz Béla bejegyzést írt a(z) A találkozó című alkotáshoz

Krancz Béla alkotást töltött fel kabát mese címmel a várólistára

sailor bejegyzést írt a(z) Kiért is, miért is... című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) Evidens című alkotáshoz

ElizabethSuzanne bejegyzést írt a(z) Hibernálva című alkotáshoz

ElizabethSuzanne bejegyzést írt a(z) a lángok hatalma című alkotáshoz

ElizabethSuzanne bejegyzést írt a(z) Hiányzol című alkotáshoz

ElizabethSuzanne bejegyzést írt a(z) Szerencsesüti című alkotáshoz

ElizabethSuzanne bejegyzést írt a(z) Porhóban fürdik... című alkotáshoz

Bödön bejegyzést írt a(z) A lajtorja 112. című alkotáshoz

Erdős Sándor bejegyzést írt a(z) Csendes éjszaka című alkotáshoz

Madár bejegyzést írt a(z) Szergej Jeszenyin: A költő című alkotáshoz

black eagle bejegyzést írt a(z) Kristályomhoz, szabadon című alkotáshoz

mandolinos bejegyzést írt a(z) Szergej Jeszenyin: Az éjszaka című alkotáshoz

mandolinos alkotást töltött fel Szergej Jeszenyin: A költő címmel a várólistára

Zoltanovic alkotást töltött fel A találkozó címmel a várólistára

inyezsevokidli bejegyzést írt a(z) Kiért is, miért is... című alkotáshoz

szilkati bejegyzést írt a(z) Evidens című alkotáshoz

szilkati bejegyzést írt a(z) Kiért is, miért is... című alkotáshoz

szilkati bejegyzést írt a(z) Kiért is, miért is... című alkotáshoz

A. K. Mraz alkotást töltött fel A Fekete Csillag - 1# novella címmel a várólistára

leslie b shepherd bejegyzést írt a(z) Hideg van! című alkotáshoz

leslie b shepherd bejegyzést írt a(z) Csendes éjszaka című alkotáshoz

Toplista

A Napvilág.Net hírei:

Csurgó Csaba: Kukoricza - János vitéz újragondolt kalandjai

Csurgó Csaba: Kukoricza - János vitéz újragondolt kalandjaiTüzesen süt le a nyári nap sugára... egy plüssjuhászra? Rá bizony. Aki amellett, hogy egy véres, forradalmi hangulatú, sebes sodrású kémtörténetbe csöppen, talán képes lesz újrafogalmazni a gondolatainkat Petőfi klasszikusáról. Fiókba az előítéletekkel, és lássuk, hogy boldogul Kukoricza Jancsi egy egészen más kontextusban!

2014. 10. 20. - Irodalom

 

thegpscoordinates.net

Zenit Futárszolgálat

Minden jog a szerkesztőség és a szerzők részére fenntartva! © 2004 - 2022