HONLAPUNK

Tagjaink Rólunk Szabályzat Kereső Statisztika Fórum Aktívak Gy.I.K.

ALKOTÁSOK

Cikkek Prózai művek Versek Receptek Ajánlják magukat Alkotók könyvei Hangos verstár Láncvers Verspárbaj

EGYÉB

Linkajánló Közös regény Emlékoldalak Főoldal
Napvilág Íróklub

Statisztika

Online tag: 0

Online vendég: 73

Tagok összesen: 1951

Írás összesen: 53244

ÚJ HONLAPUNK IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL!
Véletlen
Fórum

Utolsó hozzászóló:

Árvai Emil
2022-12-31 16:54:16

Szülinaposok
Reklám

Prózai művek / szatíra
Szerző: BödönFeltöltés dátuma: 2012-01-17

HB kalandjai: A hüm-hüm, a himi-hümi, és a szívből jövő igaz szerelem

A bal oldali mólószárny hajlatában volt a tanyahelyük az egyetemista fiúknak, és a gimnazista lányoknak. Ültek, hevertek szétszóródva a forró kövön fenn a mellvéden, vagy lenn a járdán, eltorlaszolva az utat a móló elejéhez, vagy onnan vissza, befele. Oda jártunk mink is, én és a Hámori Bandi. Rendszerint már jó korán kimentünk, reggel, tíz órakor, vagy még korábban, miután végeztünk a trenyával, miután lefürödtünk és megreggeliztünk. Trenyálni kellett, ehhez nem fért kétség. A Hámori Bandi gőzerővel készült az olimpiára, futott az országúton 18 kilométert, csinált nyolcvan vagy száz fekvőtámaszt és kétszáz felülést. Én segítettem neki, lefutottam én is a kilométereket, megcsináltam az árok szélén a parajban a fekvőtámaszokat és a felüléseket. Mi voltunk a legjobbak, annyi kilométert senki nem tudott lefutni, mint mi, sem annyi fekvőtámaszt, és felülést megcsinálni. A Hámori Bandi még nálam is jobb volt, de nem számított, második legjobbnak is jó volt lenni, semmi pénzért el nem cseréltem volna.

A délelőtt eleje-közepe viszont már kinn talált minket a mólón. Odatelepedtünk fesztelenül a többiek közé, mintha ők is egyenrangúak lennének velünk, beszélgettünk az egyetemista fiúkkal és a gimnazista lányokkal, azokról a témákról, amelyekről ők beszélgettek, s amelyek nekünk samfuk voltak. Az egyik nap szóba került a hüm-hüm, a himi-hümi és a szerelem, mindenki mondta a magáét, de senki nem tudta megmondani, mi a különbség igazából ezek között.
-A hüm-hüm nekem smafu, -mondta az egyik egyetemista fiú a fejét csóválva. Törökülésben ült lenn a kövön, felnézett az egyik gimnazista lányra, aki viszont fenn ült a mellvéden, a viharágyú felfelé meredő, nagy, vastag csöve mellett.
-Én inkább himi-hümiről beszélnék, -vonta meg a vállát a gimnazista lány. -A hüm-hüm olyan ciki. Hüm-hüm többféle van. A hüm-hüm nálam morális kérdés.
-Nálam ugyan nem, -jegyezte meg egy másik gimnazista lány. -A hüm-hüm csak hüm-hüm. A a himi-hümi meg csak himi-hümi. Egyiknek sincs köze a szívből jövő igaz szerelemhez.

A gimnazista lány ledér megjegyzése belevitte a társaságot egy olyan vitába, amely leginkább elvadult bozótos erdőrészhez hasonlít, amelyből nincs kiút.
-A himi-hümihez nem kell szerelem, -mondta egy másik egyetemista fiú.
Széles háta volt, és a kicsi nádas innenső széléhez közelebb ült, mint a másik egyetemista, az, aki azt mondta az előbb, hogy neki smafu a himi-hümi.
-Fordítva! -érvelt törülközőjéről szónokolva egy másik gimnazista lány. -A szerelem az olyan valami, amihez, nem tartozik feltétlenül hozzá sem a hüm-hüm, sem a himi-hümi.

Na ez aztán még inkább olaj volt a tűzre. Ettől kezdve a vita a körül forgott, hogy kell-e igazi, szívből jövő szerelem ahhoz, hogy az ember hüm-hüm, vagyis inkább arról, hogy a szívbéli érzelmek kiteljesedése nélkül himi-hümi-e a szó nemes értelmében vett himi-hümi?

Csúcspontján e körnek odafordultam szerelmemhez, aki a viharágyú másik oldalán ült, egyik karjával átkarolva a nagy, vastag csövet, és a következő kérdést rebegtem feléje:
-Nehéz volt az érettségi vizsgád, szerelmem?
Mintha pók csípte volna meg, úgy perdült felém.
-Ne nevezz szerelmednek, -sziszegte. -Különben pedig, különben, mi a makkos-máriának kérdezősködsz mindig, állatkert?
Hámori Bandira néztem, aztán a szerelmemre, aztán vissza a Hámorira. Fél-könyökére támaszkodott, karja egy gimnazista lány derekán pihent. A lány, pici kacsóját a Testvér combján nyugtatta, nem is nyugtatta, nem jól írom le, az a pici kacsó finom mozdulatokkal simogatta a Testvér izmos, verseny-biciklista combját.
Tudat alatt tudtam, hogy ebből himi-hümi lesz hamarosan, vagy hüm-hüm, vagy mindkettő. Visszatért tekintetem a sárgahajú lányhoz, akit szívem legbelsőbb legmelegebb érzületével szerettem. Elidőztem gömbölyű karjánál, feszes, bikiniből kibukkanó kebleinél, érzéki szájánál. Az volt az érzésem, szétpukkanna, mint a lufi, ha megbökném olajosbarna bőrét egy gombostűvel. Szép volt, kedves volt, durcás volt, mindig durcás volt, ha mellette ültem és kérdésekkel ostromoltam.
-Csak azért kérdeztem, mert minden érdekel, ami veled történik, -leheltem feléje ólombetétes ajkakkal.
-Haggyál a csőszbe! -mordult rám és elfordult tőlem, elvitte kiismerhetetlen szemeinek zöldes-sárga íriszét a fekete pöttyökkel. Míg ült, kenni kezdte magát napolajjal, aztán, ami után abbahagyta, végigfeküdt a gyékényen. Kezeit maga mellé helyezte, combjai kicsit szét voltak tárva, annyira, amennyire a mellvéd keskeny párkánya megengedte. A gimnazista lányok is széttett combokkal napoztak, csak kevés lány akadt, akinek a combja össze volt zárva.

-Akarsz kicsit hüm-hüm, felszereljem a hajót? -kérdezte Hámori Bandi a gimnazista lánytól.
-Tőlem! -mondta a gimnazista lány. -Ha karod, himi-hümizhetünk! -Ránevetett a Bandira. Felálltak és elindultak befele a sólyához. A Testvér átkarolta a lány vállát, a lány keze pedig a Testvér csípőjén matatott. Így mentek a fiatal nyárfák zöldellő lombja alatt, s már a közelgő himi-hümin járt az eszük. Én is a himi-hümin gondolkodtam, szerettem volna hüm-hüm a sárgahajú lánnyal, annak ellenére, hogy minden idegszálammal szerelmes voltam őkelmébe.
-A Testvér kimegy a Hajnalcsillaggal, -szóltam a szerelmemhez, -nem-e megyünk-e mi meg ki a Belugával? A Beluga is jó hajó?!
Abbahagyta a teste kenését. Megállt keze a levegőben.
-Mi a nyomornak nem hagysz má' békén, -szólt. -Pattanj le rólam tetű. Mán a múltkor megmondtam, semmi közöm hozzád. Számomra annyi vagy, mint akárki, mint valaki, egy ember, aki ott fürdik, ni. -Kezével előre mutatott a vízbe, ahol fürdött egy ember.

-Szerelem nem létezik, ami van, az csak a vágy, -mondta a széles hátú egyetemista fiú.
-Neked a vágy csak az ágyat jelenti, -replikázott a mellette ülő gimnazista lány.
-Hümi-hümizni kell sokat, -mondta a harmadik, sóhajtva.
-Vagy hüm-hüm, -mondta a negyedik.
-Mert mi a különbség? -kérdezte az ötödik.

Fel kellett állnom, el kellett mennem onnan. Túl durva volt és túl egész. Hüm-hüm, himi-hümi, szerelem, átok? Mi ez! Nívó ez egyáltalán?
Besétáltam a sólyához, átbociztam a gátra. Felszereltem a Belugát és kifutottam vele. Fel, alá vitorláztam Lelle és Földvár között a gyenge északkeleti szélben. A Hajnalcsillagot nem láttam semerre, hiába pásztáztam körbe kukkerrel a láthatárt. Szomorú voltam és magányos. Üres volt a szívem. Csontkéz jeges ujjai markoltak bele lelkem rózsaszínű bugyraiba. Az járt az eszembe', hogy ha valami véletlen folytán egyszer én mégis himi-hümizhetnék a szerelmemmel, akkor elmondhatatlanul nagyon szeretném őt hüm-hüm közben. Szerelemmel szeretném, és ezt meg is mondanám neki, minden egyes csóknál megmondanám. Szeretlek, szeretlek, szeretlek, -mondanám minden egyes csók után.

Az alkony rőt fényei, mint hányás a márvány-padló közepén, undorodva csillogtak a sima vízen, midőn beporoszkáltam a Belugával. Hámori Bandival csak este futottam össze. A Pléhfedelesben támasztotta a pultot.
Kikértem én is egy korsó sört, s odamentem vele.
-Hüm-hüm? -kérdeztem, miközben kortyolgattuk a sört.
-Hajaj -mondta, -akár az angyalok! És te?!
Némán ingattam a fejem.
-Sejtettem,- mondta. -Hogy te milyen szerencsétlen tudsz lenni Testvér! Himi-hümizni nem azzal kell, aki tetszik neked, hanem azzal, aki hagyja!


Ennek az alkotásnak a tetszésátlaga: 5

Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
10669
Időpont: 2012-02-03 08:40:27

válasz T. Pandur Judit (2012-02-02 23:32:37) üzenetére
Kedves Judit!

rlk, h elolvastad, s annak is hogy tetszett. Ksznm a hozzszlst!

dvzlettel: n
Szenior tag
T. Pandur Judit
Regisztrált:
2008-10-21
Összes értékelés:
5606
Időpont: 2012-02-02 23:32:37

a felhasználó által leadott szavazat: * * * * *
Kedves Laci!

gy ltom, hogy a szex, a szerelem s a kett egymshoz val viszonynak boncolgatsa rkzld tma a fiatalok krben. :) Ha fik is, s lnyok is vannak a "boncasztal krl", akkor a vlemnyekbl kiderl, hogy ki hogyan ll hozz a tmhoz, kinl rdemes prblkozni egy kis himi-mmire. :)
Tetszett nekem gy hmmgve is az rsod, gy szmomra humorosabb volt, mintha az eredeti szavakkal tetted volna fel. :)
Judit
Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
10669
Időpont: 2012-01-20 08:16:58

Szia Tibor, kszi, majd mg rok, ha eszembe jut valami. De van mg fenn az oldalon j nhny! dv: n
Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
10669
Időpont: 2012-01-19 07:54:05

válasz dpanka (2012-01-18 22:24:28) üzenetére
Kedves Panka!

rlk, h sikerlt vidmabb tenni az estdet egy kis hm-hms (himi-hmis) trtnettel!

Sok szeretettel dvzllek: n
Szenior tag
dpanka
Regisztrált:
2007-11-07
Összes értékelés:
5441
Időpont: 2012-01-18 22:24:28

a felhasználó által leadott szavazat: * * * * *
Na, de... ezzel zrom a napot, azaz az estt. Hogy himi-hmi azaz vidman zrjam, ha netn felhznm magam. mert megy a meccs is!

szeretettel-panka
Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
10669
Időpont: 2012-01-18 11:27:22

válasz Don Paco (2012-01-18 10:53:05) üzenetére
Ksznm, abszolt rthet. Viszont az is biztos, hogy nehz hatrvonalat hzni. n, a magam rszrl soha nem akartam azzal kitnni, hogy trgrsgot viszek az rsaimba, csak egyszeren vannak olyan tmk, amelyeknek a megrsnl bizonyos "megszrt" szkimonds szksges.
Szerkesztő
Don Paco
Regisztrált:
2005-09-22
Összes értékelés:
202
Időpont: 2012-01-18 10:53:05

Ez visszatr problma s nem a prdsgrl szl, hanem azokrl a 8-10 vesekrl, akik olvasgatjk a honlapunkat. Ne gy segtsk el a felntt vlsukat...

Amit Artr rt tancsknt azzal egyetrtek, annyit tennk hozz, +18-as jelzs mellet sem mehet azrt minden, de lnyegesen tbb, mint anlkl. Az is igaz, hogy a +18 mellett mg ugyangy lekattintjk, ha akarjk, de valami kompromisszumot akkor is kell hozni. Arrl nem is beszlve, hogy az rklub mkdtetse sorn nem szeretnk semmilyen NMHH-s eljrsba belefutni valami "jindulat" feljelentgets miatt.
Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
10669
Időpont: 2012-01-18 10:08:45

válasz Artúr (2012-01-18 09:29:07) üzenetére
OK, s kszi!!!
Szenior tag
Artúr
Regisztrált:
2007-02-21
Összes értékelés:
3804
Időpont: 2012-01-18 09:29:07

válasz Bödön (2012-01-18 08:40:16) üzenetére
A bekldtt alkotsokon egy ellenrz program is vgig fut. Nem csak mi, szerkesztk nzzk t. Az ltalad bert szavak szerepelnek a programban, ezrt a program jelzi azt. Aki a programot ksztette, az ptette bele az adott szavakat. Jelez a program akkor is, ha a beptett szavak egy msik sz tredkei. Pldul a foszlik szbl is kiemeli a fos szt. Nem kvnok ezen vitatkozni. Javasolom, hogy az ilyen jelleg alkotsok cmbe rd bele a +18-at, s attl kezdve minden mehet, ahogy megrtad.
Olyan nagy krs ez?
Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
10669
Időpont: 2012-01-18 09:11:33

válasz Rozán Eszter (2012-01-18 09:00:42) üzenetére
Szia Eszti!

Ksznm, h elolvastad, nagyon rlk, hogy tetszett!!!

Sok szeretettel dvzllek: n
Szenior tag
Rozán Eszter
Regisztrált:
2006-11-14
Összes értékelés:
7468
Időpont: 2012-01-18 09:00:42

a felhasználó által leadott szavazat: * * * * *
Kedves Laci!

Teljesen nyilvnval, hogy a him-hm s a himi-hmi mit jelentenek. Igazi knnyed, nyri trtnet, a maga hamistatlan bjval. Nagyon jl visszaadod a bkebeli balatoni hangulatot.

Szeretettel: Eszti
Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
10669
Időpont: 2012-01-18 08:44:12

válasz Gunoda (2012-01-17 22:18:06) üzenetére
Egyetrtek! Vannak obszcn szavak, amiket szerintem is illik kipontozni, de itt ezek a szavak nem szerepeltek.
Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
10669
Időpont: 2012-01-18 08:40:16

válasz Artúr (2012-01-17 21:23:43) üzenetére
Szia Artr! A "dugs" s a "kefls" szavak nmagukban vve nem obszcnek, nem csnyk, nem elfogadhatatlanok lerva egy akrmilyen szvegben. Dugni pldul lehet kulcsot a zrba bele, vagy crnt, keresztl a t fokn. Keflni pedig lehet a ruht, ruhakefvel, a padlt, padlkefvel, stb. A HB. kalandjainak els vltozatban azonban ezek a szavak a nemi aktus kifejezsre szolglnak, ppen gy, mint a msodik, felkerlt vltozatban a hm-hm, s a himi-hmi is arra szolgl. Mitl szalonkpesebb akkor a himi-hmis vltozat?????. Vagy mitl lenne szalonkpesebb az a szveg-vltozat, amelyben a dugs gy lenne lerva: d.ugs, a kefls meg gy: k.efls???????? Aki olvassa, akr 90 ves, akr tz, gy is, gy is tudja, hogy a b.rl s a k.rsrl van sz?! Mr bocsnat! dv: n
Szenior tag
Artúr
Regisztrált:
2007-02-21
Összes értékelés:
3804
Időpont: 2012-01-18 00:41:02

válasz Gunoda (2012-01-17 22:18:06) üzenetére
Legidsebb alkotnk ekkor szletett*: 1935-12-22
Legfiatalabb alkotnk ekkor szletett*: 2002-04-28
(*azok kztt, akik megadtk szletsi dtumukat)
Alkotó
Regisztrált:
2006-06-11
Összes értékelés:
693
Időpont: 2012-01-17 22:18:06

J kis novella lenne, j kis HB hangulattal, de ez a sok hmmgs... :S Tudom, hogy nem a te hibd, de mirt nem lehet a dolgokat a nevkn nevezni... gy valahogy fals lesz az egsz, hinyzik a megszokott szkimonds. Ne legynk mr ilyen prdek! A "kihmmgtt" szavak a szkincsnk rszei, a lersuk senki hmporos lelki vilgt nem rombolja szt, szerintem.
Szenior tag
Artúr
Regisztrált:
2007-02-21
Összes értékelés:
3804
Időpont: 2012-01-17 21:23:43

válasz Bödön (2012-01-17 20:03:28) üzenetére
Szia Laci!
Ha az alkotsban is gy kipontozod, mint a hozzszlsban, akkor akr mehet is. Mg nem ks.
:)
Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
10669
Időpont: 2012-01-17 21:06:33

Szia gi!

Ksznm a hozzszlst!

dv: n
Alkotó
Regisztrált:
2011-08-27
Összes értékelés:
3585
Időpont: 2012-01-17 20:24:27

Szia Laci!

Csak elkpzelsem volt arrl mi az a hm- hm. gy mr vilgos:)
Tanultam valami jat ma is:)
rdekesen fejezted be igazi Bdn humor:)

gi
Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
10669
Időpont: 2012-01-17 20:03:28

Az eredeti szvegben a hm-hm helyett a d.gs sz szerepelt, a himi-hmi helyett pedig k.fls.

Legutóbb történt

Kalocsa Zsuzsa alkotást töltött fel Szól a szív címmel a várólistára

black eagle bejegyzést írt a(z) Egy másik emlék - 11# novella című alkotáshoz

black eagle bejegyzést írt a(z) Egy emlék - 10# novella című alkotáshoz

Bödön bejegyzést írt a(z) A lajtorja 38. című alkotáshoz

Bödön bejegyzést írt a(z) A lajtorja 37. című alkotáshoz

black eagle bejegyzést írt a(z) A lajtorja 38. című alkotáshoz

black eagle bejegyzést írt a(z) A lajtorja 37. című alkotáshoz

Krómer Ágnes bejegyzést írt a(z) Az Ó és az Új című alkotáshoz

Krómer Ágnes bejegyzést írt a(z) Az Ó és az Új című alkotáshoz

Krómer Ágnes bejegyzést írt a(z) Az Ó és az Új című alkotáshoz

Bödön bejegyzést írt a(z) A lajtorja 36. című alkotáshoz

black eagle bejegyzést írt a(z) A lajtorja 36. című alkotáshoz

eferesz bejegyzést írt a(z) Az Ó és az Új című alkotáshoz

szilkati alkotást töltött fel Az Ó és az Új címmel

Bödön bejegyzést írt a(z) A lajtorja 155. című alkotáshoz

eferesz alkotást töltött fel Így, újév felé? címmel

eferesz bejegyzést írt a(z) Teremtésem című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) A lajtorja 155. című alkotáshoz

Bödön alkotást töltött fel A lajtorja 155. címmel

sailor bejegyzést írt a(z) Gömbölyű című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) Teremtésem című alkotáshoz

eferesz bejegyzést írt a(z) Így, karácsony múltán? című alkotáshoz

eferesz bejegyzést írt a(z) Teremtésem című alkotáshoz

eferesz bejegyzést írt a(z) Szavak című alkotáshoz

eferesz alkotást töltött fel Évgyűrűk címmel

Tóni alkotást töltött fel Petőfi Sándor: Hazámban / In der Heimat címmel

Tóni alkotást töltött fel Kis János: Hajós ének / Schiffers Gesang címmel

Árvai Emil bejegyzést írt a(z) Általános csevegés fórumtémához

szilkati bejegyzést írt a(z) Régi regék erdeje című alkotáshoz

szilkati bejegyzést írt a(z) Szavak című alkotáshoz

szilkati alkotást töltött fel Gömbölyű címmel

Tóni alkotást töltött fel Szabolcska Mihály: Újév / Neues Jahr címmel

Tóni alkotást töltött fel Sértő Kálmán: Kívánság / Wunsch címmel

sanna alkotást töltött fel személyiség címmel a várólistára

Kankalin bejegyzést írt a(z) Szavak című alkotáshoz

Kankalin bejegyzést írt a(z) Szavak című alkotáshoz

Toplista

A Napvilág.Net hírei:

Csurgó Csaba: Kukoricza - János vitéz újragondolt kalandjai

Csurgó Csaba: Kukoricza - János vitéz újragondolt kalandjaiTüzesen süt le a nyári nap sugára... egy plüssjuhászra? Rá bizony. Aki amellett, hogy egy véres, forradalmi hangulatú, sebes sodrású kémtörténetbe csöppen, talán képes lesz újrafogalmazni a gondolatainkat Petőfi klasszikusáról. Fiókba az előítéletekkel, és lássuk, hogy boldogul Kukoricza Jancsi egy egészen más kontextusban!

2014. 10. 20. - Irodalom

 

thegpscoordinates.net

Zenit Futárszolgálat

Minden jog a szerkesztőség és a szerzők részére fenntartva! © 2004 - 2023