HONLAPUNK

Tagjaink Rólunk Szabályzat Kereső Statisztika Fórum Aktívak Gy.I.K.

ALKOTÁSOK

Cikkek Prózai művek Versek Receptek Ajánlják magukat Alkotók könyvei Hangos verstár Láncvers Verspárbaj

EGYÉB

Linkajánló Közös regény Emlékoldalak Főoldal
Napvilág Íróklub

Statisztika

Online tag: 1

Online vendég: 21

Tagok összesen: 1922

Írás összesen: 51409

RegisztrációregisztrációElfelejtett jelszóelfelejtett jelszó
Véletlen
Fórum

Utolsó hozzászóló:

szilkati
2021-05-05 17:43:01

Szülinaposok
Reklám

Naturánia - Mantova F?szerolaj Spray
Cikkek / jegyzet
Szerző: IstefanFeltöltés dátuma: 2012-05-25

A jövő hadseregének alapköve: a "gay" katona

Manapság ritkán lepődök meg valamin, a vérfagyasztó hírek is hidegen hagynak, ám mikor egy meleg hírrel rukkol ki maga a Pentagon, valahogy úgy érzem ezen már meg kéne lepődni.
Nos, meg is illetődtem egy kicsit, amikor olvastam, hogy bevégezte tanulmányait az amerikai légierő első, homokosságát nyíltan vállaló kadét csapata.

Igazából nem is azon csodálkoztam, hogy ezek a jövendő harcosai, a fiús fiuk és leányos fiuk egyenes díszlépésben vállalják ferde hajlamaikat és gondviselő apjuk beleegyezését adja, hanem saját magamon, hogy eddig nem jöttem rá, miért veszít az USA hadserege hatékonyságából.
Mert veszíteni veszít, a vietnami sikertelen hadjárattól kezdve, egyre nehezebben ér el sikereket, alig bír kilőni egy-két terroristát, azt is a légierőnek köszönhetően, amit most íme, ilyen vegyes érzelmű katonákkal erősít, akik békeidőben sem tudják, hogy fiuk-é vagy lányok, nemhogy a háborús időkben tudnák.

Egyébként, különösebben nem érdekel, sem az USA, sem más ország katonaságának milyensége, csak a fiatal nemzedékre gyakorolt hatástól tartok, amikor ilyen abnormális "nyíltságokról" hallok, vagy olvasok.
Hallani meg lehet egyre gyakrabban, hol ez, hol az vállalja nyíltan buzeráns mivoltát(a meleg túl szép szó erre), mellét döngetve, sőt egyenesen kérkedve vele és a jólelkű emberbarátok rögtön kapnak az alkalmon, védőpajzsot vonva köréjük különböző jogokból, hogy nyugodtan szaporodjanak.
A gondjuk csak az, hogy nem tudnak szaporodni emlőshöz méltón, hiszen Isten és a természet törvényei nem teszik lehetővé, ezért kénytelenek különböző trükkökhöz folyamodni, hogy bővítsék soraikat.

Mivel ilyen magamfajta gyepes agyú veteránokat nemigen tudnak átverni, ezért a fiatal generációkra irányítják mézesmázos, mérgezett nyilaikat, olyanokra, akiknek még könnyű elbolondítani az iránytűjét a helyes iránytól.
Ezért lettek melegek és nem buzik, hiszen a meleg szó valahogy kellemes érzést kelt, egybekelnek(Bibliát soha nem látott papok segítségével) és "normális" házastársi életet élnek, sőt nagylelkűségében az emberiség még gyereket is biz gondjaikra, mit sem törődve mi megy végbe annak a gyereknek a lelkében.

És azok, akik ezt megengedik nagylelkű emberbarátként vannak elismerve! De nem énáltalam! Mert soha nem tudnék helyeselni olyasmit, ami megrontja a gyerekek jövőjét, megszegi a Biblia legelemibb törvényeit és ezáltal romlásba viszi az emberiséget.
Ne csodálkozzatok hát jóhiszemű embertársaim, ha egyre gyakrabban kapunk figyelmeztetést, hogy nem azon az úton haladunk, amelyet a Teremtő jelölt meg nekünk!

Ennek az alkotásnak a tetszésátlaga: 5

Alkotó
Kate Chrysso
Regisztrált:
2011-07-27
Összes értékelés:
115
Időpont: 2012-06-26 14:44:08

a felhasználó által leadott szavazat: * * * * *
Szia Istefan!
Minden vonatkozásban melletted állok, és veled értek egyet. Lehetséges, hogy a homoszexualitás némelyekben vele született hajlam, genetikai rendellenesség. Ne akasszuk fel érte, ne törjük kerékbe! DE!!!. Ne tűrjük el, hogy divatot csináljanak belőle, hogy megfertőzzék a gyerekeinket, hogy pávatollal a seggükben rángatózzanak végig a világ minden fővárosában, megbotránkoztatva a normálisakat. Igen, mondom a normálisakat, mert mindenféle aberráció abnormális. Az élővilág kétnemű, nem véletlenül. A nemek különbözősége a túlélést, a szaporodést szolgálja, és minden ami ez ellen van, az ellene van a biológiai törvényszerűségnek, azaz nem normális. Mint ahogy az sem, aki ezt a jelenséget támogatja.
Alkotó
Istefan
Regisztrált:
2011-01-30
Összes értékelés:
1658
Időpont: 2012-05-28 21:34:50

Nem szabad laposra verni senkit, hiszen ők is ilyennek születtek és pont olyan emberek mint mi, ha így elemezzük a dolgokat és még a gyerekeket is szeretik! A Bibliára épp bölcsessége miatt hivatkozom, hiszen évszázadok tapasztalatát gyűjti magába, amelyek legnagyobb része a mai napig is érvényes. Nem kell a Biblia szerint élni, elég ha a természet törvényeit tiszteletben tartjuk, természetesen ha azt akarjuk, hogy unokák szaladgáljanak körülöttünk. A cikk egy jegyzet, amit egy hír kapcsán írtam, tehát saját véleményemet kellett megírjam, hogy ez az esemény milyen hatással lehet a társadalomra. Egyébként nem jól olvasod ki a mondanivalót, hiszen én az ellen szólok, hogy ne reklámozzanak olyasmit ami, negatív hatással lehet az eljövendő generációkra. A "mindent megengedni a gyereknek" első felnőtt generációival az USA-ban komoly gondok vannak, nemigen tudnak mit kezdeni velük, érdemes egy kicsit utána érdeklődni az ilyen dolgoknak. Üdv. István
Alkotó
Regisztrált:
2006-06-11
Összes értékelés:
694
Időpont: 2012-05-28 09:19:15

válasz Istefan (2012-05-27 13:33:57) üzenetére
Kedves István, te a pedofiliáról beszélsz, ami egyáltalán nem azonos a homoszexualitással. Ha egy pedofil próbálkozna a kölkömnél, laposra verném. Azt viszont nem hiszem, hogy tiltani fogom a szomszéd sráctól, csak mert az a fiúkat szereti. Ugye érted a különbséget?
Ami pedig a Bibliát illeti, amire folyamatosan hivatkozol (számomra egy bölcs könyv, de nem feltétlenül szabom ehhhez az életemet): "Ne ítélj, hogy ne ítéltessél", ugyebár...
A cikked pedig nem igazán a címben adott témára reflektált, hanem ennek kapcsán elmondtad a véleményedet, hogy mennyire nem bírod a buzikat, és azokat, akik a buziságukat tolerálják. Mi ez, ha nem homofóbia?
Alkotó
Istefan
Regisztrált:
2011-01-30
Összes értékelés:
1658
Időpont: 2012-05-27 22:08:48

Kedves Ida! Távol áll tőlem, hogy valaki felett ítélkezzem, az másnak a dolga. Itt csak egyszerűen véleményt nyilvánítottam egy jelenségről, amelyik úgy érzem, hogy nem az emberiség javára szolgál, ezért nem lenne szabad úgy reklámozni, mintha azt szolgálná. Magam nem féltem, mert átlátok a reklámok trükkjein, de az nem mindegy nekem, hogy milyen jövő vár gyermekeinkre, akik még sebezhetők mindenféle szempontból, ezért mindent megteszek, hogy megtanítsam őket elválasztani a jót a rossztól. Tanítani meg csak úgy lehet, ha több szemszögből magyarázunk meg valamit és nem csak egyoldalúan akarjuk bebeszélni, hogy ami rossz, tulajdonképpen nem is olyan rossz, csak a normális, de rossz emberek tartják annak. Ha idejében felismerte volna az emberiség a nacionalizmus, a kommunizmus stb. veszélyeit és nem karolta volna fel annak idején, ma nem itt tartanánk. Szeretettel: István
Alkotó
Istefan
Regisztrált:
2011-01-30
Összes értékelés:
1658
Időpont: 2012-05-27 22:06:29

Egy egészséges embernek szerintem nincsenek beteges hajlamai sem kedves Bödön. Ha valaki nem egészséges emberi kapcsolatokra törekszik, akkor az lelkileg, vagy testileg valamiben szenved. De ha a másságot valaki egészségesnek tartja, akkor az ugyanolyan meggondolásból karolja fel a pedofilokat, zoofilokat stb., mert akkor ezek is egészséges emberek, kiérdemlik az elismerésünket és nem is kellene már büntetni pl. a pedofíliát, hisz nem is olyan káros az egészségre, mint teszem fel a kábítószerezés. Üdv. István
Szenior tag
Regisztrált:
2012-03-29
Összes értékelés:
6856
Időpont: 2012-05-27 17:17:52

a felhasználó által leadott szavazat: * * * * *

Kedves István!
Tetszett írásod nyíltsága, őszintesége. Bár én nem érzem magam feljogosítva arra, hogy ítéletet mondjak bárki emberfia felett, viszont azt határozottan vallom, hogy a gyerekek védelmében mindent meg kell tenni.
Üdvözlettel
Ida
Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
9764
Időpont: 2012-05-27 16:25:36

a felhasználó által leadott szavazat: * * * * *
Itt súlyos dolgok hangzottak el. Azt kell (kellene) tudni, h a h.ás betegség-e, vagy "másság" Ha betegség, akkor nem elfogadni kell, hanem gyógyítani, és védeni tőle a társadalmat. Ha másság (mi a másság: ha pl. három méter hosszú n. szervem van, amit úgy használok, hogy az áldozatom fülébe gyömöszkölöm - már elnézést!) - akkor az ilyen másságot nem pályolintgatni kell, hanem elzárni valami territóriumba és üveg mögött mutogatni. Hol itt az Igazság? Hol a Törvény? (Istefán megmondta, ő tudja, és én egyetértek vele!)
Alkotó
Istefan
Regisztrált:
2011-01-30
Összes értékelés:
1658
Időpont: 2012-05-27 13:51:10


Nagy Sándor alkoholista voltának, köszönhette hajlamai elferdülését, egyik sem erény kedves Gunoda. A tehetséggel az ember vele születik, teremtője jóvoltából és ez nem jogosítja fel, hogy ezzel visszaéljen. A Törvény mindenki számára ugyanaz, hiába próbálnak egyesek kiskaput keresni, az csak a földi törvényszékeknél lehetséges, ha agyafúrt az ügyvéd! István
Alkotó
Istefan
Regisztrált:
2011-01-30
Összes értékelés:
1658
Időpont: 2012-05-27 13:39:03


Nos kedves Bödön, a jelenség nem mai, a római birodalom bukásában is volt némi szerepe, de sosem volt ekkora nyíltság iránta. A bejelentés nem nagy hűhóval történt, csak úgy finoman, hogy alig vegyék észre az emberek. Az okára még nem jöttem rá(nem tudok minden információhoz hozzájutni), de van egy-két tippem. Meglehet, például nem akarták, hogy túl nagy visszhangot keltsen és csak az olvassa inkább, akit kecsegtet egy ilyen lehetőség(lehet kevés a katonai szolgálatra jelentkezők száma). Van egy másik is, de ezt nem írom ide, inkább megvárom hogy kiugorjon a nyúl a bokorból, mert hidd el olyan érzésem van, hogy előbb vagy utóbb kiugrik valami, csak nem biztos, hogy nyúl lesz az! Üdv. István
Alkotó
Istefan
Regisztrált:
2011-01-30
Összes értékelés:
1658
Időpont: 2012-05-27 13:37:18

Általában nyíltan szoktam megmondani a véleményem kedves Grafika. A hírt nyilvánosan közölték, én meg nyíltan megmondtam róla a véleményem és felhívtam a figyelmet a benne rejlő veszélyekre, ha valaki helyesnek tartja és veszélytelennek, az is nyíltan megmondhatja, vállalván érte a felelősséget. Üdv. István
Alkotó
Istefan
Regisztrált:
2011-01-30
Összes értékelés:
1658
Időpont: 2012-05-27 13:36:22


Kedves Kata! Természetesen mindenki maga dönti el mit tart helyesnek és mit nem. Azért az sem helyes, hogy csak egyesekből nem szabad gúnyt űzni, míg az emberek másik, nagyobbik részével úgy csúfolkodnak, ahogy akarnak, ezek meg tűrik, nem lévén nekik más választásuk. Ha én nem akarom, hogy valamiért gúnyolódjanak rajtam, akkor teszek róla, a kábítószer függőség is gyógyítható, ha valaki akarja és nem törődik bele, hogy ez van, más nincs. Mindig van legalább egy másik járható út és szerintem azt kéne reklámozni. Szeretettel: István
Alkotó
Istefan
Regisztrált:
2011-01-30
Összes értékelés:
1658
Időpont: 2012-05-27 13:35:16


Kedves Kalina! Nem ismerem a szóban forgó könyvet és egyébként abszolút nem érdekelnek a meleg témák, mindaddig, míg nem látom, hogy veszélyt jelentenek. A szabad akaratot azért kaptuk Istentől, hogy saját magunk döntsünk abban, melyik utat válasszuk és nem egyébért. Ha valakit megbüntetett atyjának vétkéért, az ne kérkedjen vele, hanem viselje csendben a terhét és próbáljon nála megértést találni, de ne akarjon mást is bűnbe mártani. Mert, ha valaki azt állítja, hogy az egyneműek fajtalankodása nem bűn, akkor az sosem lapozott Bibliát, ha meg olvasta a tanításokat és úgy is azt állítja, akkor az az esti mese után inkább próbálja meg felülvizsgálni Istennel való kapcsolatát, mintsem filmet nézzen. Szeretettel: István
Alkotó
Istefan
Regisztrált:
2011-01-30
Összes értékelés:
1658
Időpont: 2012-05-27 13:33:57

Sajnálom kedves Gunoda, de itt szó sincs homofóbiáról, hála Istennek semmilyen fóbiába nem szenvedek és nem szokásom csűrni csavarni a dolgokat. A hír nyilvánosan jelent meg, ezért lehet kommentálni és nem látom okát, hogy letiltsák róla a véleményezést. Felőlem ágyba bújhat akárki-akárkivel, úgy a könyökömtől tíz centire fáj ez nekem. Az sem fáj, ha a kecskével megy nászútra, de ne állítsa azt, hogy ez nem zoofilia, hanem normális dolog. Én nem használok gyalázatos szót, tiszteletben tartom azt, ha valaki beteg, mindaddig, míg nem akar mást is megbetegíteni. Nem tudom hány gyereket neveltél, vagy nevelsz és kell megvédjél a sok hamis információtól, ami napjainkban a nyakukba zúdul, ha azt állítod, hogy csak azt lehet elcsábítani aki engedi. Egy gyerek nem mindig saját akaratból teszi azt, amit tesz. Szerintem figyeld jobban a történéseket, vakard le róluk a mázat és akkor meglátod a csóré igazságot. Szeretettel: István
Alkotó
Istefan
Regisztrált:
2011-01-30
Összes értékelés:
1658
Időpont: 2012-05-27 13:32:37


Kedves Tibor! Én nem ítélek el senkit és senki nincs miért megsértődjön, csak azt szeretném, hogy ne akarjanak nem normális dolgokat, normálisként bemutatni. Az pl. számomra is sértő, ha nagyon hülyének néznek! Üdv. István
Alkotó
Istefan
Regisztrált:
2011-01-30
Összes értékelés:
1658
Időpont: 2012-05-27 13:31:37


Ha ez lenne az érdek kedves Bödön, akkor ott van India, Kína, stb. ahol érdemesebb lenne bemelegíteni. Üdv. István
Alkotó
Istefan
Regisztrált:
2011-01-30
Összes értékelés:
1658
Időpont: 2012-05-27 13:30:42

Kedves Marietta! A téma nem lehet tabu, hiszen az amerikai hírcsatornákon, jelent meg, mintegy jelezve, hogy erről tudtak eddig is, de nem volt szabad beszélni róla, most azonban elérkezett az idő, hogy nyíltan kiterítsék a mosatlant. A kérdés az, hogy miért volt fontos épp most, a jelenlegi kényes helyzetben ezzel kirukkolni? Ez egy kicsit elgondolkoztató! Szeretettel: István
Alkotó
Regisztrált:
2006-06-11
Összes értékelés:
694
Időpont: 2012-05-27 11:28:14

válasz Bödön (2012-05-27 08:40:58) üzenetére
Nagy Sándor közismerten homoszexuális volt, sôt Julius Caesar is. Nehezen hiszem, hogy nem konyítottak a katonáskodáshoz... :D :P
Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
9764
Időpont: 2012-05-27 08:40:58

a felhasználó által leadott szavazat: * * * * *
Pedig a régi görögöknél állítólag...különösen a katonák körében! Van is egy vicc erről: két görög beszélget. Lesz-bosz? Nem. Szofok-lesz!
Szenior tag
Finta Kata
Regisztrált:
2006-04-12
Összes értékelés:
12521
Időpont: 2012-05-26 17:01:44

Kedves István!
Mindenki úgy gondolja, ahogyan akarja ezt a témát megemészteni. Csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy aki így születik, nem tehet róla, ezt Odafönt döntik el. Ezért bármilyen különösek is egészséges emberek számára, mégsem tartom helyesnek elítélni őket.
Az megint más, s nem volna szabad hivatalosan elismerni egys államokban az ilyen kapcsolatot - házasságnak. Viszont az megengedhetetlen, hogy gúnyt űzzenek belőlük.
Szeretettel: Kata
Szenior tag
Kalina
Regisztrált:
2005-10-07
Összes értékelés:
586
Időpont: 2012-05-26 13:05:22

Nem tudom, ismered-e azt a könyvsorozatot, amelyben Karikó Éva egy igazán rendkívüli pappal, Böjte Csaba testvérrel készít interjúkat. Az "Iránytű a végtelenhez" című részben ezzel a témával is foglalkozik (számomra hitelesen), érdemes lenne elolvasnod, ha még nem találkoztál vele.
Csak egy gondolat még, ez tőlem: ha maga az Úristen hajlandó akkora alázatot gyakorolni szeretetből velünk szemben, hogy tiszteletben tartja a szabad akaratot, akkor mi miért is nem? Nem kell helyeselni, de elítélni sem.
Alkotó
Regisztrált:
2006-06-11
Összes értékelés:
694
Időpont: 2012-05-26 10:48:18

Tetszetôsen csûrt és csavart homofób írás. A szerkesztôk helyében aligha engedtem volna át. (És én még azt hittem, tényleg az USA haderejérôl fog szólni... :S)

Sosem tudtam megérteni, miért fáj az egyeseknek, hogy mások kivel és mit csinálnak az ágyban... Ismerek melegeket és leszbikusokat, pont olyan emberek, mint bárki más. A legtöbben, ha megtalálják a párjukat, kitartanak mellettük.
Más: azt írod, ezek a gyalázatos buzik elcsábítják a fiatalokat. Elárulok egy titkot: csak azt lehet "elcsábítani" akinek eleve hajlama van a homoszexualitásra. (Engem pl. hiába "csábított" volna erre bárki kamaszkoromban)
Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
9764
Időpont: 2012-05-26 10:24:06

a felhasználó által leadott szavazat: * * * * *
A "gay" szó nem "fickót", "srácot" jelent?
Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
9764
Időpont: 2012-05-26 10:22:51

a felhasználó által leadott szavazat: * * * * *
A világ nemzetek, országok feletti urainak van egy (több) alapvető érdeke: ne szaporodjon túl az emberiség! Ezért üdvözlik a "másságot". A meleg-kapcsolatokból nem születik gyerek. Na, majd most jól a nyakunkba esnek. Lehet többször öt pontot adni? Üdv: én
Szenior tag
Regisztrált:
2009-01-04
Összes értékelés:
8286
Időpont: 2012-05-26 10:03:47

a felhasználó által leadott szavazat: * * * * *

Kényes téma, viszont ma már nem tabu téma, mint volt x évekkel ezelőtt. A másság, mindig is jelenség volt, amióta világ a világ. Manapság a bulvárlapok, a média előszeretettel feltárja ha beleegyezését adja az érintett. Van benne üzletecske nem kevés, hiszen akiről, amiről kiderül, hogy képes eltátani a száját az ember, és szenzáció az nagy kapás. Van másik oldalai is az éremnek, emberek Ők is, lám elfogadható látszólag, az már más kérdés ki, miként áll ehhez a tényhez. Valami nem úgy alakult ki náluk a szervezetben, mint nálunk nem biztos, hogy tehet róla. Elgondolkodtató viszont, amikor gyereket vesznek magukhoz, mert ott valóban lehet a gyermek számára sérülés, de ha onnan nézem, hogy normális párkapsolatban élő gyermekek is mi mindennek vannak kitéve. Az utolsó mondatodban van az igazság, és az mindenre vonatkozik.
Szeretettel:Marietta

Legutóbb történt

eferesz bejegyzést írt a(z) ringattak az elképzelések című alkotáshoz

eferesz bejegyzést írt a(z) Ha könyv lennék című alkotáshoz

eferesz alkotást töltött fel „craartáH!“– Hála vers címmel

Alkonyi felhő bejegyzést írt a(z) Himpér álmok vajíze című alkotáshoz

Alkonyi felhő bejegyzést írt a(z) Kócos karamellás puccino's című alkotáshoz

szhemi alkotást töltött fel Ha könyv lennék címmel a várólistára

szhemi bejegyzést írt a(z) A világ ellen című alkotáshoz

gleam bejegyzést írt a(z) Volt egyszer egy ember című alkotáshoz

gleam bejegyzést írt a(z) Kócos karamellás puccino's című alkotáshoz

gleam bejegyzést írt a(z) Himpér álmok vajíze című alkotáshoz

gleam bejegyzést írt a(z) Fürtöskacagó melodikus című alkotáshoz

gleam bejegyzést írt a(z) Mióta felfogom Őt című alkotáshoz

gleam bejegyzést írt a(z) Szeretet című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) Mióta felfogom Őt című alkotáshoz

gleam bejegyzést írt a(z) Szeretet című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) Mióta felfogom Őt című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) Mióta felfogom Őt című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) Mióta felfogom Őt című alkotáshoz

Krómer Ágnes bejegyzést írt a(z) Radnótiról - gyermekszemmel, őszintén című alkotáshoz

Vári Zoltán Pál alkotást töltött fel Mióta felfogom Őt címmel a várólistára

Alkonyi felhő bejegyzést írt a(z) Kócos karamellás puccino's című alkotáshoz

Bödön bejegyzést írt a(z) Kócos karamellás puccino's című alkotáshoz

Bödön bejegyzést írt a(z) Holland hazugság 14. című alkotáshoz

Bödön bejegyzést írt a(z) A lajtorja 64. című alkotáshoz

Bödön bejegyzést írt a(z) A lajtorja 63. című alkotáshoz

Bödön bejegyzést írt a(z) A lajtorja 62. című alkotáshoz

Bödön bejegyzést írt a(z) A lajtorja 61. című alkotáshoz

gleam bejegyzést írt a(z) Virág isten kezében című alkotáshoz

hundido bejegyzést írt a(z) Egy szülő panasza című alkotáshoz

Vári Zoltán Pál bejegyzést írt a(z) Indulnom muszáj című alkotáshoz

ElizabethSuzanne alkotást töltött fel A Csalafinta csalitosban címmel a várólistára

Kankalin bejegyzést írt a(z) A világ ellen című alkotáshoz

Kankalin bejegyzést írt a(z) Virág isten kezében című alkotáshoz

Kankalin bejegyzést írt a(z) Virág isten kezében című alkotáshoz

Kankalin bejegyzést írt a(z) Radnótiról - gyermekszemmel, őszintén című alkotáshoz

eferesz bejegyzést írt a(z) Virág isten kezében című alkotáshoz

Kőműves Ida bejegyzést írt a(z) ringattak az elképzelések című alkotáshoz

Kőműves Ida bejegyzést írt a(z) Virág isten kezében című alkotáshoz

Kőműves Ida bejegyzést írt a(z) Holland hazugság 14. című alkotáshoz

Kőműves Ida bejegyzést írt a(z) Radnótiról - gyermekszemmel, őszintén című alkotáshoz

Toplista

A Napvilág.Net hírei:

Csurgó Csaba: Kukoricza - János vitéz újragondolt kalandjai

Csurgó Csaba: Kukoricza - János vitéz újragondolt kalandjaiTüzesen süt le a nyári nap sugára... egy plüssjuhászra? Rá bizony. Aki amellett, hogy egy véres, forradalmi hangulatú, sebes sodrású kémtörténetbe csöppen, talán képes lesz újrafogalmazni a gondolatainkat Petőfi klasszikusáról. Fiókba az előítéletekkel, és lássuk, hogy boldogul Kukoricza Jancsi egy egészen más kontextusban!

2014. 10. 20. - Irodalom

 

thegpscoordinates.net

Zenit Futárszolgálat

Minden jog a szerkesztőség és a szerzők részére fenntartva! © 2004 - 2021 (Honlapkészítés: Mirla Webstúdió)