HONLAPUNK

Tagjaink Rólunk Szabályzat Kereső Statisztika Fórum Aktívak Gy.I.K.

ALKOTÁSOK

Cikkek Prózai művek Versek Receptek Ajánlják magukat Alkotók könyvei Hangos verstár Láncvers Verspárbaj

EGYÉB

Linkajánló Közös regény Emlékoldalak Főoldal
Napvilág Íróklub

Statisztika

Online tag: 1

Online vendég: 13

Tagok összesen: 1933

Írás összesen: 52318

Hangya közösség jótékonyság
RegisztrációregisztrációElfelejtett jelszóelfelejtett jelszó
Véletlen
Fórum

Utolsó hozzászóló:

Kankalin
2021-12-08 08:29:16

Reklám

Prózai művek / szatíra
Szerző: johnnyboyFeltöltés dátuma: 2012-09-08

Az új munkahely 2 rész

— Oh, my God! Hát... nem egy izé... He is not a...well...a mob?...Nem egy gengszter? — rebegtem izgalmamban két nyelven, felismerve a tragikus tévedésemet.
— He is just an aged fuzztail. Old and useless! Don't make me giggle, please come on... gonna kick the bucket! 5— kaptam a frappáns választ kicsattanó nevetéssel.
—Wow funnyman! I have not have such a good laugh for a long time.6— pukkadozott fuldokló hangon. az erotikus varázslat.
— Oh, my God! What if the... cops grab me?7— Cut it off! I can't go on like this... I am dying of laughter!8 — sipítozta a szőke bombázó, a röhögéstől földön fetrengve. Úgy éreztem, pillanatnyilag nincs szánalmasabb és elesettebb ember nálam, mert a veszedelmes nőstény a halálos félelmemet humorként vette.
— Oh, my God! I gonna get the cold feet! Your crap is getting too hot for me! I haven't met such a jackass so far! Ouch...9— ájuldozott az oldalát fogva, sikongatva.
— Tell me what's your name, my Superstar?10
— I am Johnny, but people call me Jancsi or little Janika in Hungary11— löktem oda fél vállról, hogy rangos származásommal némi tekintélyt érjek el.

Miközben a kétségbeejtő helyzetemmel voltam elfoglalva, valaki az irodaházban bekapcsolhatta a hangszórókat, mert minden helyiségben, csodálatos akusztikával, hallani lehetett a rendkívüli helyszíni közvetítést a párbeszédünkről.
— Long live Johnny, the new Boss! — kiabálta újdonsült barátnőm, mire a hatalmas kórus visszhangként zúgta az új titulusomat. A szűnni nem akaró hangzavarban kézzel-lábbal hadonásztam, míg valahogy sikerült szót kérnem. Ujjammal a földön rugdalózó elődömre mutattam:
— Thow out this old skunk!12 — adtam ki az első főnöki parancsomat, amit nagy hahotázással fogadtak. A szex mániást négy-öt ember azonnal megmarkolta, és az épület előtt parkoló kocsijába gyömöszölte.

— EMBEREK! — Remegtettem a hangomat. — Ma nagy napot ünnepelünk. Megmentettelek titeket egy zátonyra futott, süllyedő hajóról - mutattam ujjammal az ex-főnök épület előtt parkoló autójára. A hatásos "székfoglaló" beszédemet, a szűnni nem akaró tapsvihar miatt többször képtelen voltam folytatni.
— Mától kezdve... új fejezet kezdődik az életetekben. Most, azonnal, elrendelek két nap fizetett munkaszüneti napot, csupán azért, mert igényes emberek vagytok. Bebizonyítottátok kiváló ítélőképességeteket, mert új, igazságos főnököt választottatok. Gratulálok a bölcs döntésetekhez! A cicerói szónoklatra a tömeg ismét éljenezte a nevem.

— EMBEREK! — állítottam meg a csatazajt. — Isten áldása kísérjen az utatokon! Ünnepeljetek, mulassatok! — fejeztem be angol nyelvű hegyi beszédemet pesti akcentussal. A tömeg az örömtől megittasulva egy áhítatos, vallásos dalba kezdett és ritmusosan dülöngéltek jobbra-balra. A rekedtre ismételgetett jókívánságok után a sereg lassan szétszéledt.
— Most... most... mi lesz velem? — kérdeztem félénken, a csajtól, mikor rádöbbentem, hogy teljesen magunkra maradtunk.
— You don‘t know, Johnny? We are going to test his car's springs. Now!13 — kaptam a csiklandós választ. A váratlan szituációtól a torkomban dobogott a szívem. Éreztem, hogy égő, vörös csíkok futkosnak az arcomon. Zavaromban igyekeztem eltéríteni a szexuális témáról a tüzelő nőstény figyelmét. A kocsiban az újdonsült barátnőm figyelembe sem vette a plusz terhünket, a hátsó ülésen gubbasztó félredobott pasiját.
— Could you tell me please ... what kind of a car is this?14 — adtam fel az esetlen kérdést, hogy más témára tereljem a veszedelmes nőt.
— Do you understand my message?! I can't wait any longer for you to screw me! I'm sick and tired of your crap! No more excuses! Cut it off!15
— You have that thing... Well... You know... the car keys?16 — igyekeztem az idétlen kérdésemmel ismét megfékezni csillapíthatatlan vágyát.

A veszedelmes szuka egyértelműen kifejezte parancsát: rutinos mozdulattal egy pillanat alatt megszabadult a ruhájától, és — a teremtés tökéletességét prezentálva — magához szorított. Mint a szárazra tett hal, kiszáradt szájjal levegő után kapkodtam. Bilincsbe szorító forró, illatos testétől, az izgatottan le-fel ugráló ádámcsutkám az agyvelőmet döngette. A kocsi hátsó ülésére gyömöszölt szerencsétlen sorsú elődöm, gyötrődő féltékenységében, kidülledt, vérágas szemekkel bámult. A tüzelő nőstény tigris rá sem hederített. Rutinos begyakorolt mozdulattal rám csavarodva, még vadabbul préselt magához.
— No... please! ... No! Wait a minute! Please! Not now!!!17 — artikulátlan hangon rugdalóztam az életemért, a karjaiban vergődve.
— Wait! ... I cannot screw in front of other people ... I've never done that before!18
— Sensational! — vágott bele, gyerekes kifogásaimba.
— Legalább most bemutathatod ennek a "hőscincérnek" is, hogyan fogja elveszteni a szüzességét egy irodaház főnöke az ex-főnök kocsijában! — kacsintott a megalázott muksóra lekezelően, ki szenvedő pofával hörgött a hátsó ülésen.
— Anyway, that will be a big show to hump in that old ramshackle!19 Tüzes tekintetével félreérthetetlenül tudtomra adta, — ellenállási kísérleteim ellenére — , hogy menthetetlenül a hálójában vergődöm.
— Johnny, you know what? I love having sex while being watched, otherwise I have stage-frigh.20
— somolygott provokatívan.
— So to say ... this rainy day slows me down...21 — próbálkoztam még egy utolsó lehetőséggel megmenekülni a hóhérnőm elől.
— Don't worry babe! I'm going to straighten you out! I'll sex you up!22 — kaptam a fellebbezhetetlen ítéletet, amit fenn, a Legfelsőbb Bíró rám szabott.

A veszedelmes szuka egyértelműen kifejezte parancsát: rutinos mozdulattal egy pillanat alatt megszabadult a ruhájától, és — a teremtés tökéletességét prezentálva — magához szorított. Mint a szárazra tett hal, kiszáradt szájjal levegő után kapkodtam. Bilincsbe szorító forró, illatos testétől, az izgatottan le-fel ugráló ádámcsutkám az agyvelőmet döngette. A kocsi hátsó ülésére gyömöszölt szerencsétlen sorsú elődöm, gyötrődő féltékenységében, kidülledt, vérágas szemekkel bámult. A tüzelő nőstény tigris rá sem hederített. Rutinos begyakorolt mozdulattal rám csavarodva, még vadabbul préselt magához.

Arckifejezésem a leigázott férfi szánalmas helyzetét mutathatta a hátsó ülés bitorlójának, ki erekció ellenes tekintetével még jobban lehangolt. A türelmetlen céda ágyba csalogató tekintettel lehajtotta az első ülésről a kéztartót, így egy rögtönzött ágyat varázsolt a kocsiban. Érzékien rám kacsintva tudtomra adta: szerelmi csatánk színhelye készen áll. Bársonyos kezét derekam köré fonta, miközben hullámzó keble közé szorított. A duzzadt érhálózatom visszhangozva zakatolta tébolyultan kapálódzó szíve ritmusát. Az ősi fajfenntartó ösztönöm megtörte konok ellenállásomat. Ami ezután történt, örökre felejthetetlen álomnak tűnik. Úgy éreztem, hogy csodálatos, végtelenített lábakon, a tűsarkú cipő lerúgta nekem az összes csillagokat a galaxisról. A zúgó agyvelőm űrbe repülő zaja a legmagasabb szférákig jutott. Megszűnt a földi élet körülöttem. Csoda országban éreztem magam, szivárványszínű világban lebegve.

Az éhségét kielégített nőstény, lezseren magára húzta a lenge ruháját, majd szerelmesen, doromboló cicaként a fülembe lihegte:
— Johnny, I was in seventh heaven.23
— Me too, darling.24
A fantasztikus lady kéjesen nyújtózkodott örömében. Felesleges terhünket — a hátsó ülésről a pondrót — az egyik mellékutcában kidobtuk a szeméttárolók közé, mert nem akartuk, hogy intim kapcsolatunkat megmérgezze. Kedvesem beletaposott a gázba, és elindultunk a legközelebbi hotel felé; üres zsebbel és óriási reményekkel. A vezetés közben furcsa szokása volt. Mindig izgatottan várta, hogy piros lámpát kapjon száguldó kocsink. Ilyenkor, a volánt elengedve, szűnni nem akaró akciót kezdeményezett. Őrjítő lihegésével egy másodpercnyi időt sem engedélyezett, hogy passzívan, "üres járatban" henyéljek mellette.
— Istenem, miért pusztítasz el ilyen szerencsétlenül? — hörögtem maradék erőmmel az ég felé, segélykérően. Mindent elkövettem, nehogy a kannibálnő újabb szex rohamának áldozata legyek.

A mobil telefonom kellemes melódiát játszó hangjára szemeimet nyitogatva, fogalmam sem volt, hogy lehet az, hogy az ágyban vagyok még a déli órákban. A rám csavarodott lepedőm alól kimászva, csakhogy élve megúsztam a kalandos szexuális álmom veszedelmét. Ismét a mobilom zenéje szólt.
— Jaj, csak... nem a... tüzelő nőstény... keres? Az ex- munkahelyem főnöke beszélt az üzenetközvetítőre:
"Johnny, szeretettel várunk vissza az irodába a többi lojális munkatárssal, hogy továbbra is egy ütőképes csapattal folytassuk ott, ahol kényszerből abbahagytuk munkánkat."

Dupla szerencse ért: Nem kell a félelmetes álmom helyére visszamenni, hogy alkalmazzam Rózsa Sándor modern gengszterfogását... és a fenyegető ragadozó ellen sem kell az éltemért harcolnom.
__________________________________________________
5 - Ő csak egy vén farok foszlány. Öreg és használhatatlan!
Ne röhögtess, mert mindjárt eldobom magam!
6 - Remek pofa vagy! Rég röhögtem ilyen jóízűen.
7 - Jaj, Istenem! Mi lesz velem, ha... elkapnak a rendőrök?
8 - Hagyd abba! Ezt már nem bírom ki... meghalok a nevetéstől!
9 - Istenem, már elég a süket dumából! Jaj... ilyen balf...szal még nem találkoztam! Jaj...
10 - Mondd, hogy hívnak szupersztárom?
11 - Johnny vagyok... de Magyarországon csak Jancsinak, vagy Janikának hívnak.
12 - Dobjátok ki ezt a bűzlő görényt!
13 - Nem tudod, Johnny? Ki fogjuk próbálni a kocsi rugóit. Most!
14 - Meg tudnád mondani, hogy milyen típusú ez a kocsi?
15 - Megértetted, hogy mit mondtam?! Már nem bírok tovább várni, hogy megdugj!
Beteg vagyok a süket dumádtól! Nincs több kifogás! Hagyd abba!
16 - Nálad van... az izé... a slusszkulcs... a kocsihoz?
17- Kérlek, ne! Várj egy kicsit! Kérlek, ne most!!!
18 - Várj! Én nem tudok ... fúrni más előtt... még sosem csináltam!
19 - Mindenesetre nagy mutatvány lesz egyet kettyinteni ebben a tragacsban!
20 - Johnny, tudod mit...? Én meg imádom, ha szex közben bámulnak. Ellenkező esetben lámpalázas vagyok.
21 - Hogy úgy mondjam ... ez az esős nap lelassít engem...
22 - Ne félj babám! Helyrehozom szexuális problémádat!
23 - Johnny, a hetedik mennyországban voltam.
24- Én szintén, drágám.


— Vége —


Ebben a részben több olyan angol kifejezést használtam, mely sem az angol, sem a többi nemzet szótárában nem található. Soha nem tudni, hogy mikor lehet nektek nagy segítség a memorizált szavak használata váratlan helyzetben.

Még nem szavaztak erre az alkotásra

Még nem érkezett hozzászólás ehhez az alkotáshoz!

Legutóbb történt

sailor bejegyzést írt a(z) a gondok sűrűjében című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) Lóci Maci meséi 10. című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) a gondok sűrűjében című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) a gondok sűrűjében című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) Zorduló idő című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) Az élő költemény című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) Hazugság hálójában 4/3. című alkotáshoz

jerrynostro bejegyzést írt a(z) Sumákság című alkotáshoz

túlparti bejegyzést írt a(z) Ezüst hold csillagocskákkal című alkotáshoz

túlparti bejegyzést írt a(z) A hóember és a banya című alkotáshoz

szilkati bejegyzést írt a(z) A hóember és a banya című alkotáshoz

szilkati bejegyzést írt a(z) Ezüst hold csillagocskákkal című alkotáshoz

pusztai alkotást töltött fel Zorduló idő címmel a várólistára

gleam bejegyzést írt a(z) [Adventi] című alkotáshoz

Madár bejegyzést írt a(z) Szegény kislány című alkotáshoz

Czövek Zoltán alkotást töltött fel Szegény kislány címmel a várólistára

hundido bejegyzést írt a(z) Hazugság hálójában 4/3. című alkotáshoz

hundido bejegyzést írt a(z) Hazugság hálójában 4/3. című alkotáshoz

Bödön bejegyzést írt a(z) Hazugság hálójában 4/3. című alkotáshoz

Bödön bejegyzést írt a(z) Hazugság hálójában 4/3. című alkotáshoz

Kankalin bejegyzést írt a(z) Szerkesztők üzenik fórumtémához

hundido bejegyzést írt a(z) Hazugság hálójában 4/3. című alkotáshoz

Madár alkotást töltött fel Az élő költemény címmel a várólistára

Erdős Sándor alkotást töltött fel Életem delén címmel a várólistára

Krómer Ágnes bejegyzést írt a(z) Én nem - variáció című alkotáshoz

Krómer Ágnes bejegyzést írt a(z) Ezüst hold csillagocskákkal című alkotáshoz

Krómer Ágnes bejegyzést írt a(z) Én nem - variáció című alkotáshoz

Krómer Ágnes bejegyzést írt a(z) Én nem - variáció című alkotáshoz

túlparti bejegyzést írt a(z) Ezüst hold csillagocskákkal című alkotáshoz

Krómer Ágnes bejegyzést írt a(z) Én nem - variáció című alkotáshoz

Krómer Ágnes bejegyzést írt a(z) Én nem - variáció című alkotáshoz

Czövek Zoltán alkotást töltött fel Valentin nap 2001 címmel a várólistára

Krómer Ágnes bejegyzést írt a(z) Ahogy című alkotáshoz

Krómer Ágnes bejegyzést írt a(z) Ezüst hold csillagocskákkal című alkotáshoz

Krómer Ágnes bejegyzést írt a(z) Ezüst hold csillagocskákkal című alkotáshoz

mandolinos bejegyzést írt a(z) Heinrich Heine:Auf Flügeln des Gesanges című alkotáshoz

Krómer Ágnes bejegyzést írt a(z) Ezüst hold csillagocskákkal című alkotáshoz

pusztai bejegyzést írt a(z) Csillagszilánk című alkotáshoz

Kankalin bejegyzést írt a(z) Eszterenter című alkotáshoz

T. Pandur Judit bejegyzést írt a(z) A csúnya lány című alkotáshoz

Toplista

A Napvilág.Net hírei:

Csurgó Csaba: Kukoricza - János vitéz újragondolt kalandjai

Csurgó Csaba: Kukoricza - János vitéz újragondolt kalandjaiTüzesen süt le a nyári nap sugára... egy plüssjuhászra? Rá bizony. Aki amellett, hogy egy véres, forradalmi hangulatú, sebes sodrású kémtörténetbe csöppen, talán képes lesz újrafogalmazni a gondolatainkat Petőfi klasszikusáról. Fiókba az előítéletekkel, és lássuk, hogy boldogul Kukoricza Jancsi egy egészen más kontextusban!

2014. 10. 20. - Irodalom

 

thegpscoordinates.net

Zenit Futárszolgálat

Minden jog a szerkesztőség és a szerzők részére fenntartva! © 2004 - 2021