HONLAPUNK

Tagjaink Rólunk Szabályzat Kereső Statisztika Fórum Aktívak Gy.I.K.

ALKOTÁSOK

Cikkek Prózai művek Versek Receptek Ajánlják magukat Alkotók könyvei Hangos verstár Láncvers Verspárbaj

EGYÉB

Linkajánló Közös regény Emlékoldalak Főoldal
Napvilág Íróklub

Statisztika

Online tag: 2

Online vendég: 10

Tagok összesen: 1948

Írás összesen: 52875

RegisztrációregisztrációElfelejtett jelszóelfelejtett jelszó
Véletlen
Fórum

Utolsó hozzászóló:

szilkati
2022-05-29 22:53:30

Reklám

Prózai művek / egyéb
Szerző: BödönFeltöltés dátuma: 2013-09-20

Dr, Velő (+18)

Ha valaki, az evezős lányok közül elmondhatja magáról itt a Római-parton, hogy ismeri a Hámori Bandit és a Testvérét, akkor én, dicsekvés nélkül állítom, hogy elmondhatom, hiszen én lefeküdtem mindkettőjükkel. Előbb persze a Hámori Bandival, ezen gondolom senki nem fog csodálkozni, és csak jóval később a Testvérrel.

Hámori Bandival romantikus körülmények között ismerkedtem meg. Még tavaly nyáron, a Bivalyosban söröztem a társaságommal, (csak zárójelben jegyzem meg, hogy a Bivalyost a Hámori Bandi ki tudja miért "Tehenesnek" mondja) és, este, alig, hogy kiléptünk a kerthelyiségből egy részeg férfi belénk kötött. Nagyon durva helyzet volt, a Szabó Ákos beszólt neki, mire a részeg leütötte. Ekkor ért oda a Hámori Bandi, a semmiből került elő. Vele volt a Testvére is. Hámori Bandi nemtörődöm hanyagsággal a részeg mellé lépett, és csak ennyit szólt csendes, nyugodt hangon: na erdj most már haza szépapukám! A rabiátus, szörnyű alak, csodák csodájára elkotródott, én meg, és az én társaságom, csak álltunk ott a szájunkat tátva. Másnap lefeküdtem a Hámori Bandival. Azt kérdezte tőlem lenn a parton: mondd csak kislány, mit szólnál egy kis digi-dugizáshoz? Abbahagytam a húzást, kitettem evezőim tollát a vízre, s ráfüggesztettem a szememet. Olyan szép kék szemeket még életemben nem láttam: elvesztem örvénylő kavargásukban! A derült ég kismiska az ő szeméhez képest! Állt a parton a Hámori Bandi, izmosan, jóképűen, s mosolygott. Most, amikor rá gondolok, látom sportos, rövidre vágott, balczóbandis frizuráját, homlokára tolt napszemüvegét, kék úszónadrágját, s az úszónadrág pertlijébe kötött seklit, ami a köldöke alatt fityeg. Két csapással kihúztam mellé. A szkiffet a parton hagytuk, s elmentünk egy dublóval.... Így történt. De már nem vagyok jóban a Hámori Bandival, kapcsolatunk tiszavirág életű volt. Ma már tudom, őt csak addig érdekli egy nő, amíg le nem fekszik vele. (A Hámori Bandi és a Testvére a "dugás" szót használják erre a dologra.) Ma már tudom, ő túlzottan tökéletes, ezért van minden. A testvérrel, Hámori Bandi szeretett Testvérével más a helyzet. Ő béna. Ő csak hiszi, hogy olyan lehet, mint a Hámori Bandi. Na mindegy. Itt ülök vele a parton, a Libalegelő gyér, kiégett füvére leterített kockás pokrócon. Alattunk folyik a Duna, nem messze tőlünk széles marás a fövenyen, azon a helyen, ahol a harckocsik belegázolnak a folyóba. A marás közepén egy mélyedésben sötét, iszapos víz csillog, belenézek, hülyeség. Szemben, a túloldalon, a Pilis kék-zöld-szürke hegyei, az égen marha-állat bárányfelhők. Kajakosok húznak felfele a távvezeték irányába.

-Mi lett a dr. Velővel való kapcsolatoddal? - kérdezi Testvér.
-Vége lett - mondom - egyre a kajakosokat figyelve. Az egyik elég jóképű. Azzal biztos le tudnék feküdni.
-Pedig - mondja a Testvér - az egy nagy szerelem volt!

Szerelem? -tűnődöm. Nem, nem hiszem. Ami volt, elmúlt. De, hogy mondjam el most ezt a Testvérnek? Mit tud ő erről? Morzsákat. Amiket elhullajtottam, s ő, mint mohó koldus, felcsipegetett. Legjobb lenne. ha hanyagolnánk a témát. Fészkelődik, vizslatva néz rám. Érzem, nem fogja hanyagolni. Kussoltathatnám, ha akarnám, nem teszem. Nem akarom kussoltatni, le akarok feküdni vele. A Hámori Bandi azt mondaná erre, dugni akarok. Na jó. Tudom, hogy gáz a Testvérrel dugni, olyan béna fazon. Nem is fogok ezzel eldicsekedni lenn a Rómain. Mikor lett vége? -kérdezi, és figyelmesen néz rám. Nekem kell majd kezdeményeznem, vagy ő tesz majd valami béna, suta lépést? Jobb lesz, ha elmondok mindent, fut át a fejemen. Addig úgy se fog tágítani. Az egyik idióta tulajdonsága, hogy ha rákattan egy témára, olyan, mint a buldog, nem ereszti.

Dr. Velő tanárom az egyetemen. Magas, jóképű férfi. Jó ötvenes, markáns, férfias arcéllel. Láttam egy régi fényképet Jean Maraisról, tökre dr. Velő, illetve fordítva, dr. Velő az, aki tökre Jean Marais. Előadásain a második sorban ültem a nagy-előadóban, és nem tudtam levenni róla a szememet. Észrevette, hogy nézem (bár mindenki őt nézte), s viszonozta pillantásomat. Szeme mély örvénylése mélybe húzott, éreztem, hogy zuhanok. Sokszor volt ez. Lefeküdtem volna vele, igen, habozás nélkül lefeküdtem volna (a Hámori Bandi a "dugás" szót használja "lefekvés" helyett), ha megkér, de nem került sor rá, mármint, hogy megkérjen. Kénytelen voltam én kezdeményezni. Mint most, itt a Libalegelőn. Vajon mekkora a Testvér pénisze, ha feláll neki? Még ma meg akarom tudni. Szeretnék felső nélkül napozni - dobom be. Rám néz. Nyugodtan - mondja. Engem nem zavar, ha leveszed. Úgyis hunyni akarok egy kicsit. S hanyatt dől. És becsukja a szemét. Borzalmasan béna fazon a Testvér.

Hónapokon keresztül ment ez a fura játék közöttünk. Én bámultam őt, s ő meleg, ölelő, bíztató tekintettel válaszolt. Nedvesedtem tőle. Vagy lehet, hogy nem is engem nézett, csak arrafelé, ahol én ültem? Na, egyszer aztán a folyosón odamentem hozzá. Van két jegyem a Jégszínházba, mondtam neki, nem jönne el velem a tanár úr? Habozott. Nem lehet, mondta aztán akadozva, bizonytalanul. Nem lenne helyes így kettesben. De, ha esetleg többen mennének, akkor én is szívesen...Le akarok feküdni a Testvérrel, ma ilyenem van, de hogy fogjak hozzá? Menjünk beljebb a szigetre, pendítem meg, itt megláthatnak. Szégyenlős vagy? Igen, kicsit. De előtted nem, csak mások előtt.

Még két alkalommal próbáltam becserkészni dr. Velőt. Mindkét kísérlet, hasonló eredménnyel zárult. Be kellett látnom, ez egy erkölcsös tanár. De, akkor meg mi a fityfenének biztatgat a szemének a tekintetével? Hosszú időbe telt, amíg sikerült eljutnom a felismeréstől a tudatosodásig: soha ebbe a nagy-büdös életbe nem fogok dugni a dr. Velővel. (Most már én is átveszem néha Hámori Banditól, annyira kézenfekvő.)
Dr. Velő nem olyan. Hiába a nagy rokonszenv vica-verza, neki ez csak játék, vagy az se, rutinérdeklődés, tömegjelenség tanár-diák viszonylatban. Rokonszenv? Mi az? Megfogható valami a rokonszenv, vagy csak a lélek-dudva alkalmatlan hajlása szélirányban? Ami megfogható, az a Testvér pénisze itt mellettem a sárga fürdőgatyában. Igen, az megfogható, és én meg is fogom fogni. Most még kicsi, alig domborodik valamicskét, de majd megnő, mint a Hámori Bandié. Arrébb csúsztatom a kezemet, a combjára teszem. A Testvér fel se néz, behunyt szemmel hever a hátán. Tetteti, hogy alszik. Most majd elindulok felfelé, lassan óvatosan. Vigye az ördög dr. Velőt, és a dr. Velő nyomorult, ótvaros péniszét!

Ennek az alkotásnak a tetszésátlaga: 5

Alkotó
Poós Gergely
Regisztrált:
2008-03-05
Összes értékelés:
399
Időpont: 2013-09-24 11:42:39

Igen, hogy mi a fonákja, s mi a színe, ez is csak utóbb derül ki....
Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
10490
Időpont: 2013-09-23 19:51:39

Szia Gergő! Igen az élet ilyen is tud lenni. Ezerféle tud lenni, és ezerféleképpen lehet róla írni. Én szeretem időnként a fonákjáról nézni. Fonákjáról: ki tudja az-e? lehet, h ez a színe...!??? :)))
Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
10490
Időpont: 2013-09-23 19:48:27

Köszönöm Tibor! Jó, h nevetni is tudtál rajta. Szó, ami szó, tényleg van benne helyzetkomikum, ami hozza magával a vicces kitételeket. Én is csak akkor vettem észre, amikor már megvolt. Így direktbe, szándékosan, biztos nem tudnék humorosat írni. Üdv: én
Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
10490
Időpont: 2013-09-23 19:45:14

válasz oroszlán (2013-09-22 21:23:37) üzenetére
Kedves Ica! Nagyon örülök, h elolvastad, és, h tetszett! Szeretettel üdvözöllek: én
Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
10490
Időpont: 2013-09-23 19:41:05

válasz Susanne (2013-09-22 12:37:51) üzenetére
Szia Zsu! Az őszinteség nagyon fontos...abból ered a hitelesség. Lehet, h az író, mint XY, nem egy őszinte ember, s lehet, hogy, mint ember, nem is hiteles. A fontos az, h amit ír, az legyen őszinte és hiteles. Én azt gondolom, h ez a teniszedzőkre is igaz. Mint teniszedző csak akkor vagy hiteles, ha jól csinálod. Ez a titka. Köszönöm! szeretettel üdvözöllek: én
Alkotó
Poós Gergely
Regisztrált:
2008-03-05
Összes értékelés:
399
Időpont: 2013-09-23 16:49:24

Mit is mondjak... Az élet ilyen is lehet... :)
Szenior tag
oroszlán
Regisztrált:
2012-04-25
Összes értékelés:
8797
Időpont: 2013-09-22 21:23:37

a felhasználó által leadott szavazat: * * * * *

Kedves Laci!
Jó volt olvasni az írásodat, mint mindig.

Szeretettel gratulálok: Ica
Szenior tag
Susanne
Regisztrált:
2012-04-16
Összes értékelés:
6230
Időpont: 2013-09-22 12:37:51

a felhasználó által leadott szavazat: * * * * *
:)
Szia Laci !

Szeretem, ha valaki őszintén ír, legyen az bármi, szex, szerelem, csalódás és bánat.
Ezt most megtaláltam itt, minden elismerésem:)

Üdv.: Zsu

Legutóbb történt

Árvai Emil alkotást töltött fel A tékozló fiú apja címmel a várólistára

sailor bejegyzést írt a(z) a remény takarója alatt című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) tikkadásig című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) Kertelő című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) a remény takarója alatt című alkotáshoz

Kankalin bejegyzést írt a(z) Csillaglesen című alkotáshoz

Ötvös Németh Edit alkotást töltött fel tikkadásig címmel a várólistára

Ötvös Németh Edit bejegyzést írt a(z) a remény takarója alatt című alkotáshoz

eferesz alkotást töltött fel Kertelő címmel

eferesz bejegyzést írt a(z) Csillaglesen című alkotáshoz

eferesz bejegyzést írt a(z) a remény takarója alatt című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) a fenyegetőknek című alkotáshoz

szilkati alkotást töltött fel a fenyegetőknek címmel

sailor bejegyzést írt a(z) a remény takarója alatt című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) a remény takarója alatt című alkotáshoz

Kankalin bejegyzést írt a(z) Csillaglesen című alkotáshoz

Kankalin bejegyzést írt a(z) Csillaglesen című alkotáshoz

mandolinos alkotást töltött fel Szergej Jeszenyin: Lengyelország címmel a várólistára

eferesz bejegyzést írt a(z) Ne simogass! című alkotáshoz

eferesz bejegyzést írt a(z) Valaha című alkotáshoz

eferesz bejegyzést írt a(z) Valaha című alkotáshoz

eferesz bejegyzést írt a(z) a remény takarója alatt című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) Valaha című alkotáshoz

Vári Zoltán Pál bejegyzést írt a(z) Csillaglesen című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) a remény takarója alatt című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) a remény takarója alatt című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) a remény takarója alatt című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) furcsa árny című alkotáshoz

Kankalin bejegyzést írt a(z) Csillaglesen című alkotáshoz

Kankalin bejegyzést írt a(z) Csillaglesen című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) Valaha című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) Csillaglesen című alkotáshoz

black eagle bejegyzést írt a(z) Ne simogass! című alkotáshoz

black eagle bejegyzést írt a(z) Ne simogass! című alkotáshoz

Vári Zoltán Pál bejegyzést írt a(z) a remény takarója alatt című alkotáshoz

black eagle bejegyzést írt a(z) Ne simogass! című alkotáshoz

black eagle bejegyzést írt a(z) Viszontlátás című alkotáshoz

Vári Zoltán Pál bejegyzést írt a(z) a remény takarója alatt című alkotáshoz

Vári Zoltán Pál bejegyzést írt a(z) a remény takarója alatt című alkotáshoz

black eagle bejegyzést írt a(z) Csillaglesen című alkotáshoz

Toplista

A Napvilág.Net hírei:

Csurgó Csaba: Kukoricza - János vitéz újragondolt kalandjai

Csurgó Csaba: Kukoricza - János vitéz újragondolt kalandjaiTüzesen süt le a nyári nap sugára... egy plüssjuhászra? Rá bizony. Aki amellett, hogy egy véres, forradalmi hangulatú, sebes sodrású kémtörténetbe csöppen, talán képes lesz újrafogalmazni a gondolatainkat Petőfi klasszikusáról. Fiókba az előítéletekkel, és lássuk, hogy boldogul Kukoricza Jancsi egy egészen más kontextusban!

2014. 10. 20. - Irodalom

 

thegpscoordinates.net

Zenit Futárszolgálat

Minden jog a szerkesztőség és a szerzők részére fenntartva! © 2004 - 2022