HONLAPUNK

Tagjaink Rólunk Szabályzat Kereső Statisztika Fórum Aktívak Gy.I.K.

ALKOTÁSOK

Cikkek Prózai művek Versek Receptek Ajánlják magukat Alkotók könyvei Hangos verstár Láncvers Verspárbaj

EGYÉB

Linkajánló Közös regény Emlékoldalak Főoldal
Napvilág Íróklub

Statisztika

Online tag: 2

Online vendég: 33

Tagok összesen: 1923

Írás összesen: 51430

RegisztrációregisztrációElfelejtett jelszóelfelejtett jelszó
Véletlen
Fórum

Utolsó hozzászóló:

szilkati
2021-05-05 17:43:01

Szülinaposok
Reklám

Naturánia - Mantova F?szerolaj Spray
Prózai művek / regény
Szerző: BödönFeltöltés dátuma: 2016-12-08

Mi kommunista ifjak...VI/5. +18

Vacsora után kimentek a kertbe, leültek a parton egy padra, hogy megnézzék a naplementét. Így ültek: balszélen Tandem Balu, mellette Petri Mici. Petri Mici mellett Székely Hajnalka, és a pad jobb oldalán szorosan Székely Hajnalka mellett Csepregi János. A Nap óriási, izzó, vörös korongja Badacsony vulkanikus csonka-kúpja fölött lebegett, egyre lejjebb süllyedt, már csak a fele látszott. A széles víztükör visszaverte a sugarakat, a tó nyugtalan felszínén napsugárból szőtt "aranyhíd" nyúlt át egyik parttól a másikig.

Aki nem látott még balatoni naplementét, annak azt ajánljuk, feltétlenül nézze meg egyszer, mert sánta, és béna minden leírás!

-Hé! Ide skubizzatok! - kiáltott fel Székely Hajnalka megtörve a csendet - milyen szép! Mennyi szín tobzódik ott! Pont olyan, mint a hülye képeslapokon! Mégis, gondoljatok bele, mennyire tök ciki ilyesmit megfesteni, egy genyó festményen! Tökre giccs lenne! Miért giccs valami a vásznon, ami élőben nem az? Egy hattyú a tóban, kék ég, fehér-habos felhők?
Csepregi nevetett, s mintha csak véletlen lenne, baráti mozdulattal átkarolta Hajnalka vállát.
-Micsoda kis filozófus! De vigasztalódj, ezt eddig mások sem tudták megfejteni.

Újra csend lett, a társaság tagjai gondolataikba merültek.
"Törődöm is én vele!"- mondta magában Tandem Balu látván látva, hogy a barátja karja annak a nőnek a vállán nyugszik, aki nem is olyan régen még kedves volt neki. "Leszarom én Székely Hajnalkát! Magas ívben"
"Combjára tehetném a kezemet, itt van mellettem egy karnyújtásnyira", meditált Petri Mici. "Vagy belenyúlok majd a nadrágjába, ha besötétedik. De olyan gáz csávó ez a Tandem Balu. Nem jól ültünk le, nekem kellett volna Cseperegi mellé ülni!"
"Letoljam a kezét a vállamról? Vagy mégse?" Ezt kérdezte magától Székely Hajnalka. "Egye fene hagyom még, hadd élvezzen egy kicsit a paraszt."
Végül be kell számolnunk arról, mit gondolt Csepregi János. Méltánytalan lenne tőlünk, ha pont őt hagynánk ki, meg aztán az olvasó is szeretné tudni ezek után.
"Minő édes perc", ábrándozott János. "Soha ennél többet nem kívánok magamnak ebben a büdös, rohadt életben! Csak egyet adj meg még nekem édes Istenem! Add, hogy még ma este kettesben maradhassak vele valahol, csak egyetlen kis percre, hogy tudjak vele beszélni a kettőnk dolgáról!"

Egészen addig ültek ott, míg a napkorong végleg el nem tűnt a tűzben omladozó kékes-fekete hegyvonulat mögött. Az ég alja, mint a szövet, lángolva égett, a vörös-izzás tépett ponyváját hosszú, keskeny fekete felhőfoszlányok szabdalták darabokra. Eltűnt az arany robajlás a vízfelszínről, és csak a haldokló kék, zöld, lila színek maradtak. Az alkonyat táskái pontról pontra kezdték megszállni a partot, a nádas zöldje lassan átment feketébe, a pad mellett álló fűzfa lombja beleolvadt a homályba, eggyé vált vele. A tó szeme még világlott, olyan volt, akár az üvegtörmelék a konyha kövén, de a kert részletei már nem voltak megkülönböztethetőek. Elkésett vadkacsa csapat húzott el nem messze tőlük, sietősen tempóztak a nádas felé. Valahol megrezzent az éteri levegőég, a közeledő éjszaka borzongató lehelete elérte, s körbefonta őket.
-Menjünk be - állt fel Székely Hajnalka összerázkódva - basszus, kezd hideg lenni itt a parton, fázom!

Majdnem 11 volt már mire kidőltek a rex-partiból és fáradt testtel elnyúltak a fotelokban.
-De meginnék most egy pohár jó bort! - sóhajtott fel Csepregi János.
-Tényleg? - kérdezte Petri Mici hamiskás arckifejezéssel. -Na akkor várjál! Tádám! - Elővarázsolt a táskájából egy üveg Badacsonyi Szürkebarátot. - Hozzon valaki poharakat az ebédlőből!
Kibontották a palackot, Tandem Balu töltött.
-Mire igyunk?
-Mire hármat számolok!
-Hülye!
-Igyunk arra, hogy éljen a párt! - rikkantotta Csepregi János nagyot röhögve.
-Ezzel ne viccelődj! -szólt rá Székely Hajnalka. - Mindannyian tudjuk milyen nagy f.sz vagy, nem kell minduntalan bemutatnod!
Petri Mici felemelte a poharát, s a csillár felé tartva átnézett az aranyló italon.
-Tudjátok mit? Igyunk a szexre!
-Igyunk, hurrá! - A fiúk benne voltak, Hajnalka nem nyilatkozott.
-Ex! - kiáltotta Petri Mici. -Fenékig! Elvégre most vagyunk fiatalok, nem?!

Ittak, majd visszasüppedtek a fotelokba. Az álmosság első árulkodó jelei egy-egy elröppenő ásítás formájában jelentkeztek. Petri Mici érezte cselekedni kell, különben szétoszlik a társaság. Kinyitotta a retikülét, elővett egy videokazettát.
-Azt hiszem korai még lefeküdni gyerekek. Van egy jó filmem, nemrég kaptam az egyik barátnőmtől, még én se láttam. Nem nézzük meg?
-Miről szól?
-Szerelmi történetek. 18 éven felülieknek.
-Nem mondod? -Tandem Balu egészen felvillanyozódott. -Én benne vagyok!
Csepregi habozott, Székely Hajnalkára nézett. -Hát nem is tudom. Mit szólsz hozzá Hajna?
-Őt ne kérdezd, ő kislány még ehhez - kötözködött Petri Mici. - Alig múlt 18.
Amit el akart érni, elérte.
-Miért ne - vonta meg a vállát dacosan Hajnalka. -Egyáltalán nem vagyok kislány! 20 leszek! Ha mindenki benne van én nem ellenzem.

Lekapcsolták a lámpát, leültek a bőrkanapéra. Petri Mici most ügyesebben helyezkedett, mint a parton vacsora előtt, egyik oldalán Csepregi János ült, a másikon Székely Hajnalka. Tandem Balu rövid habozás után megkerülte a kanapét és Csepregi mellett foglalt magának helyet. Az első jelenet úgy kezdődött, mintha egy hagyományos szerelmi történetet látna a néző. Fiatal fiú vár egy fiatal lányt az utcán, háttérben a Piazza di Spagna virágdíszbe öltöztetett lépcsősora. Széles kézmozdulatokkal gesztikulálva invitálja, üljön föl mögé a motorra. A lány tiltakozik, hadonászik, csücsökbe szorított ujjait amúgy olaszosan odanyomja a fiú orra alá, veszekednek, snitt.
A film olaszul beszélt, nem értették a szöveget és nem volt feliratozás.
Aztán már a fiú lakásán folytatódik a történet. A fiatalok az előszobában csókolóznak. A fiú áthúzza a lány pólóját a fején, lehajol, nyalja a mellét. A lány kigombolja a fiú sliccét, elétérdel, kihúzza....és hamm, bekapja...
Nemsokára mi is ezt tesszük majd, mondta magában örvendezve Petri Mici. Érezte, hogy nedvesedik. Nagy erőfeszítésébe került, hogy a kezét visszatartsa.
Hajnalka felállt, ásított.
-Álmos vagyok, nem bírom tovább. Megyek aludni. További jó szórakozást!
Elment, mielőtt még bárki tiltakozhatott volna.
Eltelt egy idő, öt-hat-hét perc.
-Én is elálmosodtam - jegyezte meg Csepregi János. - Sziasztok.

Ment, megkereste a szobájukat. Kopogott, semmi válasz. Kopogott még egyszer. Hallgatózott, fülét az ajtóra tapasztotta. Csend volt benn, egy sóhajtásnyi nesz nem szűrődött ki. Óvatosan benyitott. Az éjjeli-lámpa halvány fénykörében megpillantotta a lányt. Székely Hajnalka az ágyon feküdt, a fal felé fordult, nyakig be volt takarózva.
-Hajna alszol? - suttogta Csepregi János.
Nincs válasz, a kislány egyenletesen lélegzik.
-Akarok mondani valamit - szerencsétlenkedik tovább a fiú. -Kettőnkről van szó. Nagyon fontos. El fogok válni. És akkor...hallod, amit mondok?
Nincs válasz, a lány nem moccan, egyenletesen lélegzik.
Csepregi áll az ágy mellett, egy nagy rakás szerencsétlenség. Még egyszer szól: Hajna! - de válasz nincs.
Megfordul és elhagyja a szobát.
Vigyázva, csendesen csukta be az ajtót Csepregi János, lábujjhegyen osont el a következő szobáig, a fiukéig. Ledobálta a ruháit, ráfeküdt az ágyra, csak úgy egy-szál semmiben. Lobogó, kőkemény vágya kezdett lassan lelohadni. Remélte, hamar elalszik, s elfelejti ezt a napot!

A történet és a szereplők a fantázia szüleményei

Ennek az alkotásnak a tetszésátlaga: 5

Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
9773
Időpont: 2017-05-28 17:54:00

válasz inyezsevokidli (2017-05-28 16:17:12) üzenetére
Köszönöm kedves Ildikó! Nagy vagy, h idáig bírtad! Remélem visszatérsz? Szeretettel: én
Alkotó
Regisztrált:
2016-03-24
Összes értékelés:
2068
Időpont: 2017-05-28 16:17:12

a felhasználó által leadott szavazat: * * * * *
Szép volt!

Nagyon életszerű, és hihető.

Szeretettel gratulálok, és szia, kedves Bödön!
Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
9773
Időpont: 2016-12-15 16:05:40

válasz Finta Kata (2016-12-15 13:06:51) üzenetére
Kedves Kata! én is nagyon szeretem a Szürkebarátot, azért is vettem bele. Ebbe a kiküldetésbe négyen négyféle elképzeléssel mentek. Sz. Hajnalka a KISZ-feladat miatt, Csepregi azt remélte, h el tudja majd mondani Hajnalkának, amit elakar, Tandem Balu úgy gondolta addig sem kell az íróasztalnál ücsörögnie, s végül Petri Mici szeretett volna összehozni egy jó kis szex-bulit. Róla már tudjuk, h kicsit mániákus e téren: Köszönöm az elismerést és azt, h olvasod. Közhelyként hathat, pedig nem az, tényleg így gondolom: nagyon sokat jelent ez nekem! Köszönettel: én
Szenior tag
Finta Kata
Regisztrált:
2006-04-12
Összes értékelés:
12521
Időpont: 2016-12-15 13:06:51

Kedves Laci!
Nem mondom, elég sikamlós. Jó ez a történet, de az is kiérződik belőle, hogy mindenki azt várná, hogy végre bemehessen - az ágyba, de nem úgy képzelték el, hogy magukban...
Szépen fogalmazod meg az írásaidat, de sosem felejtesz kiejteni egy-egy amolyan kipontozott szavat is, amit nem nehéz kitalálni, hogy mit akartál vele kifejezni. Csak finoman!
Badacsonyi borokat viszont én is szeretem, de csak az enyhén édeseket.
Tetszik ez a rész is!
Üdv. Kata
Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
9773
Időpont: 2016-12-12 08:31:52

válasz Ylen Morisot (2016-12-11 17:05:56) üzenetére
Köszönöm az elismerést Ylen! Csepregi most kicsit pléhre esett, de sztem feláll majd újra, ő nem egy feladós fajta. Harcolni kell, míg a nő szíve meg nem lágyul. Persze az egy dolog, ki mit gondol és másik, h mit mond ki hangosan. De változhat az ember, ma ezt gondolja, holnap meg valami mást! :) Üdvözlettel: én
Szenior tag
Ylen Morisot
Regisztrált:
2015-05-02
Összes értékelés:
1813
Időpont: 2016-12-11 17:05:56

a felhasználó által leadott szavazat: * * * * *
Szia Laci!
Micsoda csalódás! Mármint Csepreginek.
És azok a belső gondolatok! Az igazi énjük. Szuper!
Üdv:
Ylen
Szenior tag
Bödön
Regisztrált:
2007-01-05
Összes értékelés:
9773
Időpont: 2016-12-10 08:02:13

válasz hundido (2016-12-09 16:28:33) üzenetére
Szia! Tényleg így van! János azt hitte minden rendben van kettejük között, de most kissé pofára esett. Nem baj, ő nem adja fel egykönnyen! Hogy hogyan folytatódott az immár kétszemélyes buli, az a keddi folytatásból kiderül. Köszönet az érdeklődésért! Üdvözlettel. én
Szerkesztő
hundido
Regisztrált:
2006-03-12
Összes értékelés:
2259
Időpont: 2016-12-09 16:28:33

a felhasználó által leadott szavazat: * * * * *
Szia!
Ezt az el fogok válni mondatot a férfiak gyakran bevetik, ha más nőtől akarnak valamit.
No, és mi lesz Petri Micivel és Baluval?
Várom! üdv hundido

Legutóbb történt

Marcsy bejegyzést írt a(z) Szürkenéma-ablakok című alkotáshoz

Marcsy bejegyzést írt a(z) Szivárgó lélek című alkotáshoz

Marcsy bejegyzést írt a(z) Szivárgó lélek című alkotáshoz

Ötvös Németh Edit alkotást töltött fel Támadás a kertből címmel a várólistára

Ötvös Németh Edit bejegyzést írt a(z) Az öcsém, meg én című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) Holland hazugság 17. című alkotáshoz

hundido bejegyzést írt a(z) Holland hazugság 17. című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) Szivárgó lélek című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) Szürkenéma-ablakok című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) Szürkenéma-ablakok című alkotáshoz

Alkonyi felhő bejegyzést írt a(z) Szivárgó lélek című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) Szivárgó lélek című alkotáshoz

Marcsy bejegyzést írt a(z) Szivárgó lélek című alkotáshoz

Marcsy bejegyzést írt a(z) Szivárgó lélek című alkotáshoz

Pecás alkotást töltött fel Májusi kertünkben címmel a várólistára

T. Pandur Judit alkotást töltött fel Holland hazugság 17. címmel

T. Pandur Judit bejegyzést írt a(z) Az öcsém, meg én című alkotáshoz

T. Pandur Judit bejegyzést írt a(z) Virág isten kezében című alkotáshoz

szilkati bejegyzést írt a(z) A hold című alkotáshoz

szilkati bejegyzést írt a(z) A hold című alkotáshoz

szilkati bejegyzést írt a(z) A hold című alkotáshoz

szilkati bejegyzést írt a(z) Kóbor golyó című alkotáshoz

Madár bejegyzést írt a(z) Szeretet című alkotáshoz

T. Pandur Judit bejegyzést írt a(z) Holland hazugság 16. című alkotáshoz

T. Pandur Judit bejegyzést írt a(z) Holland hazugság 15. című alkotáshoz

T. Pandur Judit bejegyzést írt a(z) Holland hazugság 14. című alkotáshoz

pusztai alkotást töltött fel Tücsök-kórus címmel a várólistára

Tóni alkotást töltött fel Vörösmarty Mihály: Szózat / Aufruf címmel

ElizabethSuzanne bejegyzést írt a(z) Csillagokban kereslek ( Anyák napjára ) című alkotáshoz

ElizabethSuzanne bejegyzést írt a(z) Anyák napjára című alkotáshoz

ElizabethSuzanne bejegyzést írt a(z) apám csendben élt című alkotáshoz

ElizabethSuzanne bejegyzést írt a(z) Írói szózat című alkotáshoz

Vári Zoltán Pál bejegyzést írt a(z) A legélőbb remény című alkotáshoz

Alkonyi felhő bejegyzést írt a(z) Szivárgó lélek című alkotáshoz

Alkonyi felhő alkotást töltött fel Szürkenéma-ablakok címmel a várólistára

Alkonyi felhő bejegyzést írt a(z) Kócos karamellás puccino's című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) Borúra derű című alkotáshoz

pusztai bejegyzést írt a(z) Kócos karamellás puccino's című alkotáshoz

sailor bejegyzést írt a(z) Szivárgó lélek című alkotáshoz

Toplista

A Napvilág.Net hírei:

Csurgó Csaba: Kukoricza - János vitéz újragondolt kalandjai

Csurgó Csaba: Kukoricza - János vitéz újragondolt kalandjaiTüzesen süt le a nyári nap sugára... egy plüssjuhászra? Rá bizony. Aki amellett, hogy egy véres, forradalmi hangulatú, sebes sodrású kémtörténetbe csöppen, talán képes lesz újrafogalmazni a gondolatainkat Petőfi klasszikusáról. Fiókba az előítéletekkel, és lássuk, hogy boldogul Kukoricza Jancsi egy egészen más kontextusban!

2014. 10. 20. - Irodalom

 

thegpscoordinates.net

Zenit Futárszolgálat

Minden jog a szerkesztőség és a szerzők részére fenntartva! © 2004 - 2021 (Honlapkészítés: Mirla Webstúdió)